Braziliaanse Jiu Jitsu

Tabonon_MBG_VT_rgb
1 (1 van 1)-265

Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) is een vechtsport waarbij het grondvechten centraal staat. Het is erop gericht om je tegenstander d.m.v een takedown, worp of shoot zo snel mogelijk naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het grondgevecht. Tijdens het grondgevecht probeer je een dominante positie te bereiken door gebruik te maken van verschillende klemmen en verwurgingen. Het doel is om je tegenstander te laten afkloppen. Het idee achter BJJ is dat kleinere & minder sterke personen met de juiste technieken en bewegingen zichzelf kan verdedigen tegen grotere & sterkere tegenstanders. Het is één van de snelst groeiende vechtsport in de wereld, het is dan ook zeer geschikt voor lichte en kleine mensen.  

Barbecue

Aan het eind van de zomer organiseren we een barbecue voor alle leden van Tabonon. Het is een gezellige middag/avond om nieuwe mensen (van andere locaties) te leren kennen en gezellig samen te eten. Het concept is altijd een Amerikaanse Barbecue dat betekent dat iedereen iets lekkers meeneemt!

Bekijk evenement

Thailand

Elk jaar gaan met de sportschool naar Thailand. Het kickboksen komt oorspronkelijk uit Thailand en hoe vet is het om daar 10 dagen lang te trainen en de cultuur te ervaren. Alle leden mogen mee naar Thailand en ook leden van Team Tabonon gaan mee.

Bekijk evenement

Zomerkamp

Een weekend lang gezelligheid, trainen en lekker eten, dat is het Tabonon zomerkamp. Tijdens het kamp zijn leden en Team Tabonon aanwezig om er een gezellig weekend van te maken. Het zomerkamp zit vol met activiteiten en kickboks- MMA- en BJJ-trainingen.

Bekijk evenement

Seminars

Tabonon nodigt regelmatig externe trainers, wedstrijdvechters of andere inspirerende mensen uit om een seminar te verzorgen. Soms geven zij een kickbokstraining, maar ook BJJ trainers en MMA vechters komen langs.

Bekijk evenement

Volwassenexamens

Elk jaar worden de volwassenexamens georganiseerd. Dit is een evenement voor alle leden van Tabonon. De examens worden georganiseerd om leden een doel te geven om voor te trainen. Er zijn zeven verschillende niveaus en aan elk niveau zijn eisen verbonden waar jij voor kan trainen.

Bekijk evenement

Matsuri

De ervaring hoe het is om een wedstrijd te vechten in de ring, die gunnen we iedereen. Daarom zijn we heel wat jaren geleden begonnen met het organiseren van Matsuri, wat staat voor “feestje”, want dat is het! Tijdens ons eigen kickboksgala Matsuri krijgen leden de kans om een echte wedstrijd te vechten op hun niveau.

Bekijk evenement