Weerbaarheidstraining knokken aan jezelf

1 (1 van 1)-258

Bij Tabonon bieden we een weerbaarheidstraining aan voor jongvolwassenen. De weerbaarheidstraining voor jongvolwassenen binnen Tabonon bestaat uit een trainingsconcept van tien lessen. Binnen deze lessen staat persoonlijke ontwikkeling en groei centraal.

Ons doel is om mensen te helpen die bijvoorbeeld problemen ervaren met onzekerheid, grenzen stellen, burn-out klachten of hun verleden. We benaderen deze uitdagingen met behulp van kickbokstrainingen.

Tijdens het trainen ga je problemen uit je dagelijks leven herkennen en gaan we hierover met elkaar in gesprek. Samen werken we aan het aanpakken van jouw persoonlijke uitdagingen. Je krijgt handvatten en tools om met effectiever met je problemen om te gaan.

De weerbaarheidstraining bestaat uit verschillende sessies, elk gewijd aan een uniek thema. Waarin we ons richten op verschillende thema's. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van vaardigheden voor het omgaan met persoonlijke grenzen, het nemen van verantwoordelijkheid, het opbouwen van zelfvertrouwen in zowel jezelf als anderen. Daarnaast zullen we aandacht besteden aan aspecten zoals stemgebruik, het beheersen van verbale en fysieke agressie, het begrijpen van emoties en het herkennen van signalen.

De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct toepassen in je dagelijks leven. Stel je bijvoorbeeld voor dat je moeite hebt met het stellen van grenzen; je zult direct tijdens de training merken waar dit speelt. Wij gaan dan met jou in gesprek en bieden begeleiding om je te helpen beter je grenzen aan te geven. Deze nieuwe inzichten kun je vervolgens toepassen in je thuissituatie, op het werk, en in allerlei andere situaties.

Op deze manier leer je effectiever om te gaan met uitdagingen in het dagelijks leven en bouw je meer weerbaarheid op. De weerbaarheidstraining bestaat uit tien lessen, waarin we telkens aan een specifiek thema werken. Je volgt deze training in een kleine groep, zodat je van elkaar kunt leren.

Als je graag zelfverzekerder en weerbaarder wilt worden, biedt deze training een mooie kans om hier actief aan te werken.

Meld je aan of neem contact met ons op via de knop hieronder als je vragen hebt.

*Houd er rekening mee dat de weerbaarheidstraining doorgang vindt bij een minimum van vier deelnemers.