Bokscoaching

Tabonon Stage
𝗕𝗼𝗸𝘀𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗯𝗶𝗷 𝗧𝗮𝗯𝗼𝗻𝗼𝗻
 
Binnen Tabonon bieden we de diverse vormen van therapie aan. Waarvan één bokscoaching. We hebben ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in deze vorm van therapie. Met veel passie nemen zij graag de rol van coach op zich om jou te helpen. 
Wat bokscoaching als therapie onderscheidt van andere benaderingen, is dat onze trainers door middel van boksen naar jouw specifieke probleem kijken. Bokscoaching is een krachtig middel om emotionele en mentale blokkades te doorbreken.
Onze bokscoaches hebben jarenlange ervaring in de sport zelf en hebben geleerd hoe ze effectieve coaching kunnen bieden en oefeningen kunnen toepassen om problemen, gedragingen en gewoontes in kaart te brengen.Aan de hand de van boksoefeningen leer jezelf kennen, word je bewust van waar jij mee zit en waar je tegen aanloopt. Vervolgens ontwikkelen we samen hoe de technieken die in de vechtsport worden toegepast, kunnen worden gebruikt om met jouw eigen problemen om te gaan. Therapeutisch boksen biedt jou handvaten om problemen aan te pakken en het vergroot je bewustzijn van gedachtes en gevoelens.De uitdagingen die onze coaches tegenkomen tijdens het werken naar een bokswedstrijd toe, weerspiegelen vaak een persoonlijke strijd: zelfontdekking, onzekerheden, angst, het maken van keuzes etc. Door een tegenstander voor je te hebben, vormt boksen als ware een spiegel die jou confronteert met alle mogelijke problemen die je zou kunnen ervaren.Onze coaches en trainers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van vechters tijdens deze uitdagende reis. Ze begrijpen de complexiteit van het proces en hebben de vaardigheden ontwikkeld om iemand hierbij te ondersteunen. We zijn ervan overtuigd dat ze aan de hand van deze ervaring ook jou goed kunnen helpen bij het omgaan met jouw persoonlijke problemen.
Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van boksen als therapie, nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen. Allereerst kan je dan het onderstaande contactformulier invullen. We kunnen dan een gesprek inplannen, waarbij we jouw specifieke behoeften en doelen kunnen bespreken. Samen kunnen we bepalen of boksen als therapie de juiste benadering voor jou is en hoe we jou het beste kunnen ondersteunen in jouw persoonlijke groei en welzijn.
Wij geloven sterk in de voordelen van boksen als therapie en hebben al veel positieve resultaten gezien bij eerdere cliënten. We hopen jou de mogelijkheid te kunnen bieden om bokscoaching te ervaren en de kracht van boksen te ontdekken.