Business Kickboksen

1 (1 van 1)-26

Tabonon staat voor professionaliteit. Wij volgen de ontwikkelingen en zijn innovatief bezig met de vorderingen van de organisatie. Samen vergroten wij competenties door open en eerlijk feedback te geven aan elkaar. Bij business club kickboksen geven we mensen de ruimte om van elkaar te kunnen leren. Het is een unieke manier om elkaar uit te dagen op zowel sportief als businessvlak.

Business club kickboksen is voor mensen die een eigen onderneming of een hoger management functie binnen een bedrijf hebben en het leuk lijken om ook mensen te leren kennen in dit netwerk. Onze club is echt een club waarin we elkaar beter leren kennen en wat voor elkaar kunnen betekenen. Het netwerken gebeurt zeker, maar wij vinden het ook belangrijk dat ondernemers met elkaar kunnen sporten en elkaar leren kennen. Met deze businessclub kickboksen komen we bij elkaar thuis en hebben we 3x per jaar een event hebben samen. Hierbij gaan we naar elkaars bedrijf toe en eten we wat samen. We zitten nu op 50 ondernemers van onder andere Wensink, Vito en Molecaten.

Benieuwd waar en wanneer deze lessen zijn? Klik dan op de link hieronder!

Barbecue

Aan het eind van de zomer organiseren we een barbecue voor alle leden van Tabonon. Het is een gezellige middag/avond om nieuwe mensen (van andere locaties) te leren kennen en gezellig samen te eten. Het concept is altijd een Amerikaanse Barbecue dat betekent dat iedereen iets lekkers meeneemt!

Bekijk evenement

Thailand

Elk jaar gaan met de sportschool naar Thailand. Het kickboksen komt oorspronkelijk uit Thailand en hoe vet is het om daar 10 dagen lang te trainen en de cultuur te ervaren. Alle leden mogen mee naar Thailand en ook leden van Team Tabonon gaan mee.

Bekijk evenement

Zomerkamp

Een weekend lang gezelligheid, trainen en lekker eten, dat is het Tabonon zomerkamp. Tijdens het kamp zijn leden en Team Tabonon aanwezig om er een gezellig weekend van te maken. Het zomerkamp zit vol met activiteiten en kickboks- MMA- en BJJ-trainingen.

Bekijk evenement

Seminars

Tabonon nodigt regelmatig externe trainers, wedstrijdvechters of andere inspirerende mensen uit om een seminar te verzorgen. Soms geven zij een kickbokstraining, maar ook BJJ trainers en MMA vechters komen langs.

Bekijk evenement

Volwassenexamens

Elk jaar worden de volwassenexamens georganiseerd. Dit is een evenement voor alle leden van Tabonon. De examens worden georganiseerd om leden een doel te geven om voor te trainen. Er zijn zeven verschillende niveaus en aan elk niveau zijn eisen verbonden waar jij voor kan trainen.

Bekijk evenement

Matsuri

De ervaring hoe het is om een wedstrijd te vechten in de ring, die gunnen we iedereen. Daarom zijn we heel wat jaren geleden begonnen met het organiseren van Matsuri, wat staat voor “feestje”, want dat is het! Tijdens ons eigen kickboksgala Matsuri krijgen leden de kans om een echte wedstrijd te vechten op hun niveau.

Bekijk evenement