mdt-project

1 (1 van 1)-28

Vanaf nu kun je een MDT-project volgen bij Tabonon!ย 

 

Het MDT-project sluit naadloos aan bij de visie en missie van Tabonon. Binnen Tabonon richten we ons op de mens en de maatschappij, waarbij we via sport en zorg zoveel mogelijk voor mensen willen betekenen. We geloven in een collectieve aanpak, waarbij iedereen naar elkaar omkijkt en elkaar helpt.

 

Onze bedrijfsquote is "(vecht)sport voor iedereen" en dit bereiken we door: "Met mooie mensen, mooie dingen doen voor mensen." Wat bedoelen we hiermee? Door met eerlijke, oprechte en integere mensen te werken die gepassioneerd vechtsport aanbieden voor iedereen. Dit bereiken we door onze kernwaarden veiligheid, sfeer, professionaliteit en kwaliteit in acht te houden. Wij geloven daarom dat Tabonon een uitstekende plek biedt voor een MDT-project.

Gedurende vier maanden krijgen jongeren de kans om verschillende aspecten van ons bedrijf te verkennen. De jongeren kunnen bij ons meedoen op drie gebieden:

 

  1. Lesgeven: leren lesgeven, assisteren en ondersteunen in alle lessen die we aanbieden.
  2. Gastheerschap ontwikkelen: helpen achter de balie en kennismaken met alle aspecten van dit vakgebied.
  3. Evenementenorganisatie: helpen en bijdragen aan het organiseren van onze evenementen.

 

Het MDT-project kan gevolgd worden op onze vier locaties: Tabonon Zwolle (West en Oost), Tabonon Raalte en Tabonon Hasselt. De jongeren nemen verschillende rollen op zich binnen de stichting en krijgen zo de kans om hun talenten te ontwikkelen. Ze doen waardevolle ervaring op in een veilige, inclusieve omgeving. Sport heeft positieve effecten op hun weerbaarheid en persoonlijke groei, wat bijdraagt aan hun ontwikkeling en voorbereiding op de toekomst in de samenleving.

 

De jongeren zullen deel uitmaken van ons enthousiaste team en van onze organisatie, die met 1300 leden aanvoelt als een tweede familie. Als afsluiting organiseren we een evenement voor alle MDT-deelnemers, met leuke activiteiten, muziek, eten en drankjes!

 

Het MDT-project is een initiatief van de overheid om jongeren tussen 12 en 30 jaar de kans te geven om hun talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan de maatschappij. MDT maakt zowel jongeren als de samenleving sterker. Tijdens hun MDT ontwikkelen jongeren hun talenten en ontmoeten ze anderen, terwijl ze zich inzetten voor de maatschappij. Zo biedt MDT kansen, niet alleen voor jongeren, maar ook voor maatschappelijke organisaties, wat leidt tot sociale cohesie.

 

De deelnemers ontvangen een Tabonon T-shirt en hebben gratis toegang tot onze trainingen. Daarnaast krijgen ze professionele begeleiding van onze medewerkers. Deelname aan het MDT-project is kosteloos.

 

Ben jij geรฏnteresseerd of ken je iemand voor wie dit leuk zou zijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om jongeren aan te melden. Samen kunnen we bijdragen aan de persoonlijke en maatschappelijke groei van jongeren!