Personal Training

Personal training

Sommige mensen willen graag sporten, maar vinden het lastig om zichzelf ertoe te motiveren of ze hebben weinig tijd, daarom kun je bij Tabonon ook personal training volgen. Een uur lang ga je op jouw eigen niveau aan de slag met een vaste trainer en op een vast moment. Een van de voordelen van personal training is dat de trainer volledige aandacht voor jou heeft en dat dit een goede manier is om naar jouw persoonlijke doel te trainen. Voor sommigen is dit beter worden in kickboksen, voor anderen is dit fit worden of afvallen. Samen met een trainer bepaal jij je doel en de trainer vertelt jou in het uur wat jij moet doen, zonder dat je zelf hierover na hoeft te denken. Een ander voordeel is dat de trainer de training aan kan passen aan hoe jij je voelt.

Prijzen voor personal training:
Solo – € 70,- per / uur
Duo – € 45,- pp / uur
Trio – € 42,67 pp / uur
Quattro – € 38,- pp / uur
Vijf+ – € 32,80 pp / uur

Bij een pakket van 10 lessen krijg je 7,5% korting.
Totaalbedrag: € 647,50

Bij een pakket van 20 lessen krijg je 10% korting.
Totaalbedrag: € 1260,-

Bij een pakket van 50 lessen krijg je 12,5% korting.
Totaalbedrag: € 3062,50 

De kosten zijn zakelijk aftrekbaar.

 

Barbecue

Aan het eind van de zomer organiseren we een barbecue voor alle leden van Tabonon. Het is een gezellige middag/avond om nieuwe mensen (van andere locaties) te leren kennen en gezellig samen te eten. Het concept is altijd een Amerikaanse Barbecue dat betekent dat iedereen iets lekkers meeneemt!

Bekijk evenement

Thailand

Elk jaar gaan met de sportschool naar Thailand. Het kickboksen komt oorspronkelijk uit Thailand en hoe vet is het om daar 10 dagen lang te trainen en de cultuur te ervaren. Alle leden mogen mee naar Thailand en ook leden van Team Tabonon gaan mee.

Bekijk evenement

Zomerkamp

Een weekend lang gezelligheid, trainen en lekker eten, dat is het Tabonon zomerkamp. Tijdens het kamp zijn leden en Team Tabonon aanwezig om er een gezellig weekend van te maken. Het zomerkamp zit vol met activiteiten en kickboks- MMA- en BJJ-trainingen.

Bekijk evenement

Seminars

Tabonon nodigt regelmatig externe trainers, wedstrijdvechters of andere inspirerende mensen uit om een seminar te verzorgen. Soms geven zij een kickbokstraining, maar ook BJJ trainers en MMA vechters komen langs.

Bekijk evenement

Volwassenexamens

Elk jaar worden de volwassenexamens georganiseerd. Dit is een evenement voor alle leden van Tabonon. De examens worden georganiseerd om leden een doel te geven om voor te trainen. Er zijn zeven verschillende niveaus en aan elk niveau zijn eisen verbonden waar jij voor kan trainen.

Bekijk evenement

Matsuri

De ervaring hoe het is om een wedstrijd te vechten in de ring, die gunnen we iedereen. Daarom zijn we heel wat jaren geleden begonnen met het organiseren van Matsuri, wat staat voor “feestje”, want dat is het! Tijdens ons eigen kickboksgala Matsuri krijgen leden de kans om een echte wedstrijd te vechten op hun niveau.

Bekijk evenement