• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickbokstraining voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hierbij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Over Ons

Wat is Tabonon, wat betekent Tabonon en wie zijn we

Tabonon (Thai Boxing Noord Oost Nederland) is een van de grootste vechtsportscholen in Oost Nederland waarbij 32 medewerkers zijn verdeeld over 3 locaties. Tabonon biedt kickboksen, MMA (Mix Martial Arts), grappling/jiu-jitsu en boksen aan. Daarnaast wordt er ook yoga, krachttraining en personal training aangeboden. Tevens geven we workshops, verzorgen we de opleiding leraar martial arts (CIOS Heerenveen) en de module de kick van kickboksen (Calo, Windesheim), geven we bij- en nascholingen voor gymleraren en psychisch motorische therapeuten en organiseert Tabonon met enig regelmaat een kinderfeestje.

Missie en visie

Bij Tabonon is (vecht)sport voor iedereen. En daar maken we ons elke dag weer hard voor aan de hand van onze kernwaarden: veiligheid, sfeer en professionaliteit.

Veiligheid

We vinden het heel belangrijk dat iedereen zich binnen de sportschool zowel fysiek als mentaal veilig voelt. We hopen en zorgen er natuurlijk voor dat er geen blessures ontstaan en we vinden ook dat je mag zijn wie je bent. We vinden dat iedereen veilig bij ons moet kúnnen sporten en iedereen is daarom ook welkom, iedereen mag zijn wie hij/zij is. We trainen samen en geven elkaar tips, helpen elkaar verder en houden elkaar veilig tijdens de trainingen.

Sfeer

Onder sfeer verstaan we dat we de sportschool graag persoonlijk houden, we zijn een groep waar iedereen bij hoort. Tabonon is meer dan alleen sporten, denk maar aan de uitjes of aan het gezellige kopje thee na de les. We willen dat onze leden gezien worden en dat iedereen zich welkom voelt. Er zijn altijd gastvrouwen op de sportschool aanwezig die daar zorg voor dragen.

Professionaliteit

Professionaliteit vinden wij heel belangrijk bij Tabonon. We leiden onze trainers zelf op en veel van onze trainers hebben ook een sportopleiding gedaan. We willen af van het idee binnen de (vecht)sport waarbij trainers iets doen omdat “ze het zo gewend zijn”. In onze trainingen willen we onderdelen aanbieden waar over nagedacht is en die zorgen voor een goede, positieve fysieke ontwikkeling en die vooral inhoudelijk zinvol zijn. Daarom volgen we altijd de laatste ontwikkelingen. Alle trainers volgen na hun diploma een 1 tot 3 jarige interne opleiding om Tabonon trainer te worden. Ze worden dan opgeleid in: veiligheid, pedagogiek, psychologie, maatwerk voor iedereen tijdens elke les, techniek, didactiek (lesgeefkunde), methodiek (opbouw les), technische kennis, stemgeheim, materiaalverbruik etc.

Kwaliteit

Bij Tabonon is vechtsport voor iedereen. Daarom bieden wij alleen kwalitatief hoogwaardige lessen aan. Door de jaren heen hebben wij goed naar onze leden geluisterd en aan de hand daarvan hebben wij vier thema’s vastgesteld:

1. Sparren: je leert jouw grenzen opzoeken.
2. Leren: je steekt altijd iets op van onze trainingen.
3. Vieren: tijdens onze trainingen staat niet alleen leren centraal, de training moet ook leuk zijn.
4. Ontmoeten: bij Tabonon word je gezien, gehoord en ontmoet je nieuwe mensen.

Genoemde thema’s komen in al onze lessen terug. Daarnaast bieden wij jou verschillende soorten lessen aan. Op deze manier kun jij zelf bepalen wat je graag wilt leren en waar je wilt komen trainen. Onze trainers trainen zelf ook meerdere keren per maand en daarnaast kunnen zij deelnemen aan seminars om aan de kwaliteit van de trainingen te werken.

Trainers

Bij Tabonon hebben we verschillende trainers, die allen op hun eigen manier de training verzorgen. Hierdoor leren we onze leden niet een enkele stijl aan, maar geven we de mogelijkheid om uit de verschillende stijlen de stukjes te pakken die het beste bij hen passen. Alle trainers zijn volledig gecertificeerd en de meeste trainers hebben zelf ook wedstrijden gevochten.

Daphne Van Vilsteren

Personal trainer, kickbokstrainer, manager locatie Raalte
Tabonon straalt kernwaarden uit waarvoor ik ook sta in mijn leven. Met mijn kennis van coaching en hulpverlening kan ik hier een bijdrage aan leveren met het geven van kickboks- en bootcamp trainingen. Naast mijn werk bij Tabonon ben ik werkzaam als LBV deskundige.

Maak verder kennis met Daphne op onze blog.

Anneloes Broek

Kickbokstrainer, manager locatie West
Ik heb verschillende taken bij Tabonon: ik ben invalkracht, ik heb een adviserende rol, ik begeleid en geef trainingsdagen voor medewerkers en ik ben manager locatie West. Ik doe dit alles omdat ik denk dat wanneer er gelukkige werknemers werken binnen Tabonon, de leden dit ook zijn. Het behouden van de kernwaarden, missie en visie vind ik belangrijk, net zoals het contact en “oog” voor de werknemers binnen Tabonon. Naast mijn werk bij Tabonon ben ik werkzaam als docent omgangskunde bij het Deltion College.

Ben je benieuwd wat Anneloes drijft? Lees hier de blog over haar.

Dennis Vlaskamp

MMA-trainer
Ik ben hoofdtrainer MMA bij Tabonon. Tabonon heeft mij geholpen te groeien als trainer en samen met de andere trainers hebben wij op onze beurt de MMA groep vanaf het begin mee laten groeien tot het aanzienlijke niveau dat er nu in de groep aanwezig is. Naast mijn werk bij Tabonon werk ik als account manager in de ICT.

Lees meer over Dennis op onze blog.

Hanieh Kamran

Personal trainer, kickbokstrainer gevorderden, eigenaresse
Ik wil graag het beste in mensen naar boven halen. Of dat nou een medewerker, wedstrijdvechter of iemand is die ik coach. Wie ben jij en wat maakt jou uniek? Zowel in je lijf als in je mind/geest. Tabonon biedt verschillende lessen aan om dit voor iedereen op zijn/haar niveau te kunnen bereiken. Het beste zijn wie jij bent. Dat is mijn passie. Ik ben eigenaresse van Tabonon.

Je leest het verhaal over Hanieh en Tabonon hier!

Wim Van Der Vinne

Personal trainer, krachttrainer, kickbokstrainer gevorderden
Bij Tabonon is de sfeer altijd goed, iedereen is er sociaal en vriendelijk naar elkaar, één grote familie als het ware. Ik werk voor Tabonon omdat ik graag mijn steentje wil bijdragen om mensen zich op hun gemak te laten voelen bij Tabonon. Overdag ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij de Isala klinieken.

Maroushka Jibodh

Kickbokstrainer
Ik train al bijna 9 jaar bij Tabonon en ik vind het er ontzettend leuk en gezellig. Onlangs ben ik vanwege de grote animo voor een damesuur de trainer gaan ondersteunen en training gaan geven tijdens het damesuur kickboksen. Dit bevalt me ontzettend goed, de sfeer is er bijzonder prettig. Naast mijn werk bij Tabonon ben ik werkzaam als administratief medewerker.

Lees hier meer over Maroushka.

Reinier Stamhuis

MMA-trainer
Ik ben MMA trainer bij Tabonon. Ik ben er terecht gekomen omdat ik destijds een fysieke uitdaging zocht. Inmiddels geef ik training, vecht ik wedstrijden voor Tabonon en begeleid ik wedstrijdvechters. De sfeer en omgangsvormen binnen Tabonon hebben ervoor gezorgd dat ik mij er helemaal thuis voel en ik ben er trots op dat ik bij het Tabonon team zit!

Maak op onze blog kennis met Reinier.

Marjolein Kloeze

Kickbokstrainer
Tabonon draagt een toegankelijke sfeer waar ik met veel plezier deel vanuit maak. Kickboksen maakt fysiek en mentaal sterker, ik zet me graag in om anderen dit te laten ervaren en net zo enthousiast te worden voor deze sport als dat ik ben!

Marjolein vertelt meer over zichzelf op onze blog.

Larissa Fink

Yoga-instructrice
Ik heb verschillende yoga-opleidingen voor kinderen en volwassenen gevolgd en werk het meest vanuit de traditionele visie van Hatha Yoga. Ik ben yogadocent bij Tabonon geworden omdat de kernwaarden naadloos aansluiten bij de visie die ik hanteer voor mijn dans- en yogalessen. Naast het werk bij Tabonon geef ik les in mijn eigen dans- en yogaschool.

Larissa vertelt haar verhaal op onze blog. Je leest het hier.

Carolien Broers

Kickbokstrainer
Ik geef kickbokstraining bij Tabonon West. Met elkaar plezier maken, leren kickboksen en moe maar voldaan de mat af stappen zijn daarbij mijn uitgangspunten.

Lees ook Caroliens verhaal op onze blog.

Tim Van Vilsteren

Personal Trainer, kickbokstrainer
Ik geef privélessen en kickbokstraining bij Tabonon omdat ik het leuk vind om mensen beter te maken en hen daarbij te helpen. Daarnaast is de sfeer bij Tabonon bijzonder goed, wat het ook nog eens tot een hele fijne werkplek maakt.

Lees hier meer over Tim.

John Sant Ram

Kickbokstrainer
Het gevoel dat ik heb ervaren bij mijn eerste les bij Tabonon is nooit anders geweest. De ontvangst, het gevoel van warmte, het gevoel om ergens bij te horen. Tabonon is voor mij de plek waar iedereen in zijn waarde wordt gelaten maar ook de plek waar iemand tot zijn waarde kan komen. En daar maak ik graag deel van uit. Naast het werk bij Tabonon ben ik werkzaam als bedrijfskundige voor BAM Infra.

Barry van Dorssen

BJJ-trainer
Sinds 2010 beoefen ik BJJ. Inmiddels heb ik een bruine band en is het mijn doel om bij Tabonon deze mooie sport ook verder uit te dragen naar anderen. Maar daarbij hoort ook zeker het helpen van anderen in hun persoonlijke groei, zowel op als buiten de mat.

Meer weten over Barry? Lees meer!

Achter de schermen

Naast de trainers zijn er ook nog veel andere mensen bezig om alles bij Tabonon op rolletjes te laten lopen

Maura Van Den Bossche

Financieel beleid, workshops
Tabonon is een groeiende organisatie met vele diverse financiële vraagstukken, dat maakt het interessant en uitdagend om daarover mee te mogen denken. Naast mijn werk bij Tabonon ben ik werkzaam als directeur VHM | ABC Accountants en belastingadviseurs.

Yvonne Alonzo

Gastvrouw
Ik ben gastvrouw bij Tabonon en vind dat super leuk en vooral erg gezellig om te doen. Er hangt een ontzettend goede sfeer bij Tabonon en het werk is zeer gevarieerd. Naast mijn werk bij Tabonon ben ik werkzaam als Frontoffice medewerker bij de overheid.

Mirthe Gringhuis

Gastvrouw
Ik ben gastvrouw bij Tabonon maar ik geef ook workshops. Kortom: een veelzijdige functie!

Martijn Wittendorp

Klusjesman
Het is een gezellige sportschool, wat mij een familiegevoel geeft. Waar ik graag wil zijn. Ik ben een technische jongen die van klussen houdt. Ik vind het leuk om dingen op te lossen en zo doe je ook iets terug voor de sportschool. Naast mijn werk voor Tabonon werk ik als ingenieur.

Geschiedenis Tabonon

Van meidenclubje tot succesvolle sportschool

Hanieh KamranTabonon is in 2003 opgericht en inmiddels bestaat de sportschool meer dan 15 jaar en zijn we de 1300 leden gepasseerd. Ik, Hanieh Kamran, ben de trotse eigenaresse van Tabonon. Regelmatig vragen mensen me naar het ontstaan van de sportschool. Hier lees je hoe het allemaal begonnen is en hoe Tabonon uitgroeide tot wat het nu is.

Werken bij Tabonon

We zijjn altijd op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken!

Wil je graag je steentje bijdragen of bij Tabonon komen werken? Wil je gastvrouw worden of trainer? We zijn altijd op zoek naar mensen die iets voor ons willen doen! Geïnteresseerd? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Na ontvangst nemen we contact met je op en plannen we snel een afspraak om te kijken wat jij voor ons zou kunnen betekenen.

Ja, ik wil bij Tabonon werken!