Word Lid

Kies de manier van trainen die het beste bij jou past!

Iedereen kan trainen bij Tabonon, of je nou een beginner of een gevorderde sporter bent, in een grote groep of met een personal trainer wilt gaan trainen, het maakt niets uit. Er wordt rekening gehouden met je niveau en iedereen zal bereid zijn om je te helpen.

Personal Training

Als je liever alleen traint of met een kleine groep vrienden of collega’s, dan is personal training de ideale trainingsvorm voor je.

Personal trainingen zijn één-op-één sessies, waardoor persoonlijke aandacht is gegarandeerd. Bovendien is personal training op afspraak, waardoor je zelf kunt bepalen op welk moment je de training het beste uitkomt, uiteraard in overleg met de Personal Trainer. De inhoud van een personal training is volledig afhankelijk van je huidige niveau, je doelen en je wensen en voorkeuren en is daarom geschikt voor iedereen. In een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de eerste sessie, wordt besproken welke doelen je hebt en hoe deze in samenwerking met de Personal Trainer bereikt kunnen worden. Afhankelijk van je doelstelling kan de training specifiek gericht worden op bijvoorbeeld krachttraining, gewichtsverlies en gezonde voeding, op het verbeteren van de conditie of het opbouwen van spierversteviging en explosiviteit.

Personal training betaal je per afgenomen uur.

Reguliere trainingen

Als je lid wordt van Tabonon kun je één of meerdere keren per week deelnemen aan de reguliere trainingen. Er zijn diverse soorten lidmaatschappen die je hiervoor kunt afsluiten. Er zijn maandabonnementen en jaarabonnementen (met korting) mogelijk. Wil je geen lid worden maar slechts af en toe deelnemen dan kan dat ook met de Tabonon strippenkaart. Die strippenkaart is trouwens misschien wel een erg leuk cadeau idee voor een van jouw vrienden.

10 lessen jeugd: € 89
10 lessen volwassenen: € 129

Introductiecursus kickboksen

De basis van het kickboksen leren in een kleine lesgroep waarin iedereen hetzelfde beginnersniveau heeft. Dat is de introductiecursus kickboksen bij Tabonon. In vier lessen leer jij de basis van een professionele trainster: van basistechnieken tot regels. Zo kun je vol zelfvertrouwen doorstromen naar de reguliere lessen, of je vaardigheden daarna nog wat bijspijkeren met een personal training. Lees meer over de introductiecursus..

Start vandaag met fit worden, kom langs voor een gratis proefles!

Begin met kickboksen, MMA, krachttraining, yoga of ga lekker bootcampen en train jezelf fit!

Beschikbare lidmaatschapsvormen

Je kunt op verschillende manieren lid worden bij Tabonon. Je kunt regulier lid worden en deelnemen aan de wekelijkse trainingen op vaste lestijden, je kunt kiezen voor een strippenkaart of enkele les of je kunt met een personal trainer gaan werken. Daarnaast kun je er zelf voor kiezen om per maand-, jaar,- of twee jaar te betalen. Hieronder vind je al onze prijzen.

Jeugd kickboksen

Losse les
€9,50

< 11 jaar / 1x per week
Per maand: € 19,50

< 11 jaar / onbeperkt
Per maand: € 26,50

> 11 jaar / 1x per week
Per maand: € 23,50

> 11 jaar / onbeperkt
Per maand: € 31

Betaal je per jaar dan krijg je 1 maand GRATIS.

Familiekorting

Kom je als familie bij ons trainen? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf het derde familielid die zich inschrijft die op hetzelfde adres woont als de andere twee familieleden, hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden. Je krijgt het betaalde inschrijfgeld van het derde (en vierde, vijfde etc.) familielid dan van ons terug overgemaakt na je inschrijving!

Volwassenen

Losse les
€14

1 x per week
Per maand: € 29,50

2 x per week
Per maand: € 42,50

Onbeperkt
Per maand: € 47,50

Introductiecursus
Eenmalig: €75

Betaal je per jaar dan krijg je 1 maand GRATIS.

Onbeperkt vrij fitness

Wil jij krachttraining doen, maar geen volledig fitnesslidmaatschap? Dit kan nu bij onze locatie West. Je kunt tijdens onze openingstijden voor jouw vrije training gebruik maken van het crossfitrek en alle overige krachtapparatuur. Let op, je kunt niet trainen tijdens de groepslessen krachttraining!

Personal training

Solo – € 65,- per / uur
Duo – € 43,50 pp / uur
Trio – € 39,67 pp / uur
Quattro – € 35,50 pp / uur
Vijf+ – € 30,40 pp / uur

Bij een pakket van 10 lessen krijg je 7,5% korting.

Bij een pakket van 20 lessen krijg je 10% korting.

Bij een pakket van 50 lessen krijg je 12,5% korting.

Strippenkaart

Strippenkaart jeugd
10 lessen: €89

Strippenkaart volwassenen
10 lessen: €129