Holistische massages

Holistische massages

Holistische ontspanningsmassage

Ontspannend – balans – verkwikkend - aardend

Een holistische ontspanningsmassage begint met een kort gesprek over jezelf. Hoe gaat het met je en wat speelt er? Ik stem de massage intuïtief af op jou af en ook op wat er tijdens de massage wordt ervaren en gevoeld.

Bodyscan

De massage begint met een bodyscan zodat de ontvanger en de masseur op elkaar kunnen afstemmen. Daarna wordt er openend gewerkt waardoor ontspanning kan plaatsvinden. Door middel van holistic pulsing kan de ontvanger zich volledig overgeven aan de massage. Holistic pulsing is een ritmische en wiegende beweging over je lichaam. Hierdoor kan er een diepe ontspanning worden ervaren. Door holistisch te pulsen kan iemand uit het hoofd komen en zijn gedachten laten gaan en zich meer verbonden voelen met het lichaam.

Ontspanningsmassage

Hierna gaat de massage verder met een klassieke ontspanningsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van oosterse en westerse massagetechnieken. Samen kijken we welke plekken in het lichaam extra aandacht vragen. De massage wordt beëindigd met licht holistisch pulsen waarna in verstilling de massage energetisch en intuïtief wordt afgerond. De totale duur van deze massage is ongeveer 60 minuten. De kosten bedragen 65 euro.

Voor mensen die meer inzicht willen krijgen in hoe overtuiging, houding, emotie en gedrag in de weg kunnen staan bij hun ontwikkeling en voor klachten zorgen bied ik integraal holistische massagetherapie aan.

 

Integraal holistische massagetherapie

Inzichten - opruimen oude ervaringen – leren grenzen voelen en aangeven – werken met de wijsheid in je lichaam – terug naar de kern naar wie je in oorsprong bent 

Integraal holistische massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie die verder gaat dan een gewone massage en jou als mens in zijn geheel als uitgangspunt neemt. Waarom heb je vaak dezelfde gedachten, ervaringen en klachten? Wat houdt jou tegen om in je kracht te gaan staan? Bestaat er een verlangen naar meer bewustwording, rust, ontspanning en ontwikkeling?

Proces van Zelfbewustwording en Heling

Ik begeleid je graag naar de wijsheid die in jouw lichaam al aanwezig is. Een proces naar zelfbewustwording en heling. Deze vorm van therapie kenmerkt zich door een interactief samenspel tussen ontvanger en masseur. Tijdens de massage maak ik gebruik van oosterse en westerse massagetechnieken. Met behulp van diepe druk komt de connectie tussen body en mind tot stand en wordt het fysieke lichaam gebruikt als ingang tot je mentale, emotionele en spirituele lichaam ofwel je binnenwereld. Dan is het mogelijk om vanuit rust en ontspanning verbinding te maken met de gevoelde ervaring en deze laag voor laag verder te onderzoeken. Integraal holistische massage kan bijvoorbeeld helpen bij klachten als vermoeidheid, slecht slapen, nek-schouder en rugpijn, gevoel van stress en omgaan met overbelasting. Het brengt je meer in contact met je gevoel en je lichaam. Je leert emoties los te laten en het brengt je een betere balans in voelen, denken en doen. Er ontstaan inzichten en je bent in staat stappen te zetten in je eigen proces. Bij deze massage hoort een haptonomische benadering en ook een individuele coaching.

Afspraak maken

Sta je open voor lichaamsgericht werk en wil je holistische massagetherapie zelf ervaren?

Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Het eerste consult duurt vaak 120 minuten in verband met een langere intake. Het vervolgconsult duurt 90 minuten. Alle consulten bestaan uit een intake, massage en evaluatie.

De kosten zijn €85 euro per sessie.

Holistische massages