Buddy systeem

1 (1 van 1)-179

Het buddy systeem! Een nieuw concept voor mensen die de drempel naar de sportschool spannend vinden. Of mensen met een rugzakje die naast het trainen iemand willen hebben die ze kunnen vertrouwen zodat ze zich veilig voelen binnen een sportieve omgeving.

 

Tabonon wil een club zijn voor iedereen en bieden jou graag een buddy aan als jij een drempel ervaart om te gaan trainen, beginnen met bewegen of het sporten weer wil oppakken. Een vast gezicht en contact leggen kan je dan helpen!

Meld je bij een trainer, stuur een mailtje, of spreek iemand aan bij Tabonon. Wij zoeken dan een persoon die voor een periode met jou mee kan naar een training, waardoor je je vertrouwt kunt gaan voelen binnen de omgeving van Tabonon. Naast het trainen kan er ook ruimte zijn voor een kop koffie samen en een luisterend oor als je dit wil.

 

Ook als je al langer traint bij Tabonon, of net de introductiecursus hebt gedaan, of als je een periode niet zo lekker in je vel zit kan je denken aan een maatje om samen op te trekken. Dat stimuleert niet alleen bewegen, maar versterkt misschien ook je sociale contacten.
Ken jij iemand of ben jij iemand die dit graag zou willen, stuur een mailtje naar info@tabonon.nl of zoek Daphne of Annie eens op, we helpen jou echt graag de mat op!