Introductiecursus

_05A5474

Vind jij het (te) spannend om een proefles te volgen? Of wil jij met een groep gelijkgestemden de basistechnieken van kickboksen, BJJ of MMA leren? Dan is de introductiecursus iets voor jou. We hebben de introductiecursus ontwikkeld, omdat we merkten dat veel mensen de drempel om vechtsport te proberen erg hoog was. Tijdens de introductiecursus leer jij in 5 keer alle basistechnieken, maar leggen we ook focus op dat jij je veilig voelt en went aan vechtsport. De vijfde training doe je mee met de groepsles om te ervaren dat jij ready bent om mee te doen met de groep.

We hebben een introductiecursus voor kickboksen, MMA en BJJ, dit zijn dus drie verschillende cursussen.

 

Recensie Renzo Koopman

“Trainen bij Tabonon is goed voor mijn conditie maar ook goed voor mijn mentale gesteldheid. Er zijn fijne trainers en trainsters op een professioneel niveau. De sfeer is gemoedelijk en betrouwbaar. Het klopt hier gewoon, ik voel me hier thuis.

Bekijk evenement

Glory kijken

Je grootste helden in de ring tekeer zien gaan! Normaalgesproken staan we natuurlijk zelf in de ring om onze beste prestatie neer te zetten. Maar nu kunnen we even lekker chillen en genieten van wat de grote vechters allemaal in huis hebben.

Bekijk evenement

Business event

Op 11 november gaan we met de leden van de Tabonon Businessclub samen in mooie auto’s rijden bij Wensink Mercedes-Benz in Zwolle. Daarna gaan we gezellig met elkaar eten en komt er een Michelin ster kok het diner verzorgen. Ben jij als Businessclub lid er ook bij?

Bekijk evenement

Nieuw rooster

Het is september en dat betekent dat het zomerrooster weer afgelopen is! Op alle locaties staan er weer nieuwe trainingen op het rooster. Zo is de zondagochtend zaktraining op locatie Oost weer terug op het rooster. Check de pagina van Oost, West en Raalte en schrijf je via VirtuaGym in voor jouw favoriete trainingsmoment! Tot op de mat! OSU

Bekijk evenement

Barbecue

Aan het eind van de zomer organiseren we een barbecue voor alle leden van Tabonon. Het is een gezellige middag/avond om nieuwe mensen (van andere locaties) te leren kennen en gezellig samen te eten. Het concept is altijd een Amerikaanse Barbecue dat betekent dat iedereen iets lekkers meeneemt!

Bekijk evenement

Thailand

Elk jaar gaan met de sportschool naar Thailand. Het kickboksen komt oorspronkelijk uit Thailand en hoe vet is het om daar 10 dagen lang te trainen en de cultuur te ervaren. Alle leden mogen mee naar Thailand en ook leden van Team Tabonon gaan mee.

Bekijk evenement

Zomerkamp

Een weekend lang gezelligheid, trainen en lekker eten, dat is het Tabonon zomerkamp. Tijdens het kamp zijn leden en Team Tabonon aanwezig om er een gezellig weekend van te maken. Het zomerkamp zit vol met activiteiten en kickboks- MMA- en BJJ-trainingen.

Bekijk evenement

Sinterklaas

Elk jaar komt sinterklaas natuurlijk een bezoekje brengen aan Nederland en gelukkig slaat hij Tabonon nooit over! Jeugdleden kunnen met sinterklaas en pieten sporten en als je lief bent geweest heeft sinterklaas misschien ook wel een cadeautje voor je!

Bekijk evenement

Seminars

Tabonon nodigt regelmatig externe trainers, wedstrijdvechters of andere inspirerende mensen uit om een seminar te verzorgen. Soms geven zij een kickbokstraining, maar ook BJJ trainers en MMA vechters komen langs.

Bekijk evenement

Volwassenexamens

Elk jaar worden de volwassenexamens georganiseerd. Dit is een evenement voor alle leden van Tabonon. De examens worden georganiseerd om leden een doel te geven om voor te trainen. Er zijn zeven verschillende niveaus en aan elk niveau zijn eisen verbonden waar jij voor kan trainen.

Bekijk evenement