Introductiecursus kickboksen

Tabonon is (vecht)sport voor iedereen! Dus ook voor jou!

Wat?

Wil jij de basis van het kickboksen onder de knie krijgen? Tijdens de introductiecursus kickboksen leer jij alle basistechnieken die nodig zijn om makkelijk te kunnen instromen bij de reguliere lessen.

De introductiecursus kickboksen wordt via Instagram gegeven. Iedere week vinden er lessen plaats, je ontvangt bonus lesmateriaal en je kunt live je vragen stellen aan de trainers. In vijf weken tijd word jij omgedoopt tot beginnend kickbokser.

 • 240 minuten aan lesmateriaal
  Twee keer per week les om de basisprincipes van het kickboksen te leren. Elke maandag en donderdag. In totaal zijn het 5 lessen. De vijfde les zal een les zijn op de sportschool
 • 4x een Live Q&A
  Na iedere les, zijn onze trainers 30 minuten live aanwezig om eventuele vragen en onduidelijkheden persoonlijk met je door te nemen.
 • In je eigen tijd en op je eigen tempo
  De lessen worden aan het account toegevoegd, zodat je in je eigen tijd en op je eigen tempo door het lesmateriaal kunt gaan. Je krijgt gedurende 2 maanden toegang tot het account en het lesmateriaal.
 • 200 minuten aan bonusmateriaal
  – Bandage (het belang van en hoe om te doen)
  – Bescherming (hoe kies je de juiste bescherming en waar op te letten)
  – Workouts voor thuis om een betere kickbokser te worden (hoe verbeter ik mijn conditie, hoe kan ik sneller stoten en trappen, hoe kan ik meer kracht zetten achter mijn stoten en trappen, hoe krijg ik lossere heupen).

“Als je nieuwsgierig bent is het een leuke, toegankelijke manier om kennis te maken met kickboksen” – Victor
Wil je meer lezen over zijn ervaring? Lees dan het interview met hem op onze blog.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de basisprincipes van de vechtsport kickboksen wil leren. In een rustig tempo, worden de basistechnieken stuk voor stuk besproken. Zo krijg je voldoende de tijd om de techniek goed onder de knie te krijgen, maar ook te begrijpen waarom je bepaalde stoot- of traptechnieken toepast binnen bepaalde situaties.

Ook als je al op kickboksen zit, maar de behoefte hebt aan meer aandacht en het verbeteren van de basistechnieken, is deze cursus interessant.

Deze cursus is niet bedoeld voor kickboksers die de sport beoefenen op gemiddeld tot gevorderd niveau.

De lesmodules:

 • Basishouding en stoten
 • Basisstoten en trappen
 • Combinaties leren maken
 • Bijzondere stoten en trappen

Elke lesmodule wordt afgesloten met conditie- en krachtoefeningen

Prijs: De cursus kost 69 euro inclusief btw.

Na voltooiing van de betaling, krijg jij per email een bevestiging met meer informatie. Je stuurt een vriendschapsverzoek naar het Instagramaccount en na goedkeuring, heb jij toegang tot al het lesmateriaal.

De volgende cursus start op de volgende datum:  13 april

Is deze cursus wat voor jou?

Lijkt deze cursus jou wat? Aanmelden doe je in een mail naar info@tabonon.nl. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via de mail of bel 06 – 52 33 11 33.