Introductiecursus kickboksen

Tabonon is (vecht)sport voor iedereen! Dus ook voor jou!

Eerste les spannend?

Zonder enige ervaring meetrainen in een kickboksles voelt voor veel mensen als een hoge drempel.
Kan ik dit wel? Heb ik genoeg conditie? Gaat het niet te hard? Voor iedereen die zich dit soort vragen stelt, hebben wij de een kickbokscursus ontwikkelt om de drempel te verlagen. De introductiecursus kickboksen!

Basis kickboksen leren in kleine groep

In de introductiecursus kickboksen leer je in een kleine lesgroep van maximaal 16 personen met alleen nieuwe leden zonder of met weinig ervaring de basis van het kickboksen. Alle mensen die meedoen in de cursus hebben nog geen of weinig ervaring, waardoor je gegarandeerd traint met mensen van je eigen niveau. Er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met conditie, kracht en eventuele beperkingen.

Les van professionele trainer

De cursus wordt gegeven door een ervaren en professionele trainer, namelijk de eigenaresse van de sportschool. Je krijgt tijdens de lessen tips en tops van de trainer en er is veel ruimte om vragen te stellen. Dit leer je in vijf lessen verspreid over vijf weken. Hierdoor leer je op je eigen tempo de basis van het kickboksen, waarin verschillende thema’s worden behandeld: basistechnieken, kickbokscombinaties, sportspecifieke krachttraining, hoe je stootkussens etc. ophoudt en de regels en gebruiken van de sport.

Na vijf lessen de basis beheersen

Het idee van de cursus is dat je na vijf lessen de basis volledig beheerst, waardoor je vol zelfvertrouwen aan de reguliere kickbokstrainingen mee kunt doen. Heb jij al wel wat kickbokservaring? Dan kan deze cursus toch wat voor jou zijn om de basis écht te leren. Kom dus gerust meedoen!

“Als je nieuwsgierig bent is het een leuke, toegankelijke manier om kennis te maken met kickboksen” – Victor
Wil je meer lezen over zijn ervaring? Lees dan het interview met hem op onze blog.

Is deze cursus wat voor jou?

Lijkt deze cursus jou wat? Aanmelden doe je in een mail naar info@tabonon.nl. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via de mail of bel 06 – 52 33 11 33.

Wat je moet weten

De cursus duurt vijf weken. Je krijgt in de cursusweken elke maandag les. De eerste vier lessen vinden plaats met de groep van de introductiecursus. De laatste les doe je met je medecursisten mee in een reguliere training.

De komende maanden start de cursus op de volgende data:  6 januari, 3 februari, 2 maart & 6 april

Lesdagen: elke maandag

Lestijden: 18:30 uur tot 19:30 uur

Locatie: Tabonon West, Branderweg 1G, Zwolle

Kosten: €75 (incl. BTW)

Materiaal: Handschoenen en scheenbeschermers kan je van ons lenen

Kleding: We trainen op blote voeten, je hebt dus geen sportschoenen nodig. We raden sportkleding aan die comfortabel zit.