REVIEWS

UITSTEKEND
64 recensies op
robbert otte
robbert otte
2024-05-15
Ik gunde mijn dochter wat meer stevigheid en kracht. Ondanks dat ze het spannend vond is ze toch een proefles gaan doen en ze was meteen verkocht. Ze voelde zich meteen welkom en veilig. Ze gaat nu met veel plezier naar de lessen en draagt haar Tabonon shirt met trots. Als ze doordeweeks niet kan, dan pakken we in het weekend samen een ouder-kind les. Dat is ook echt een aanrader.
Sven de Vries
Sven de Vries
2024-05-14
Een sportschool voor iedereen met verschillende vechtsporten op verspillende niveau’s. Zo is er iets voor iedereen. Ik sport hier zelf al drie jaar elke week en vind nog steeds elke keer nieuwe uitdagingen! Echte aanrader!
Anajah Quentin
Anajah Quentin
2024-05-13
Sinds oktober 2019 ben ik gestart bij Tabonon, locatie Raalte. Daarvoor had ik het geprobeerd in Deventer (mijn woonplaats) bij een kickboksschool. Ik was erg benieuwd of kickboksen iets voor mij was, dus nam ik een proefles. Tijdens deze les ging het er best hard aan toe en was ik meer aan het verdedigen/ blokken dan dat ik wat leerde. Toen nodigde mijn neef mij uit om een proefles in Raalte te doen. Zo gezegd, zo gedaan. Dit was thuis komen. Er was gelijk een warm welkom en een open sfeer. Tijdens de proefles kwam dit gelijk naar voren. Gewoon lekker fysiek bezig zijn, technieken leren en met respect met elkaar omgaan. Inmiddels train ik ook 1 x per maand mee met de Businessclub in Zwolle en heb ik vorig jaar de eer gehad om in de ring te staan tijdens het Business Kickboxing Gala. Wat een beleving was dat! Inmiddels verliefd op de sport en op Tabonon. Ik rij elke week met plezier naar Raalte voor een heerlijke training van Mert!
Caroline van den Berg
Caroline van den Berg
2024-05-10
Al meer dan 10 jaar lid. Fijne sportschool met een goede en veilige sfeer. Veel diversiteit in aanbod van trainingen. Leuke evenementen en een team met mooie mensen.
Frank Jager
Frank Jager
2024-05-10
Eén proefles en nooit meer weggegaan! Supergoede sfeer, toptrainers, verschillende sporten om uit te kiezen en heel veel trainingsmomenten! Aanrader voor liefhebbers van vechtsporten.
Marius Tempel
Marius Tempel
2024-05-10
Ik ben 3 jaar geleden hier begonnen en ben hier niet weg te slaan! Trainers weten weten wat ze doen en het zijn leerzame lessen.
Bart Kelderman
Bart Kelderman
2024-05-10
Ik train nu alweer 5 jaar bij tabonon en vind het een erg fijne sportschool. De begeleiding is professioneel en persoonlijk. De sfeer is erg toegankelijk voor alle niveau’s en achtergronden.
Mirjam Scholtens
Mirjam Scholtens
2024-05-08
Super fijne, sociale en professionele sportschool!! Iedereen is welkom en je wordt goed begeleid. Er worden zoveel lessen aangeboden dat je elke dag genoeg te kiezen hebt. Kan het iedereen aanraden!!
Marion ter Stege-Borst
Marion ter Stege-Borst
2024-05-08
Kickboksen? Echt niets voor mij. Dat was althans mijn eerste gedachte voordat ik voor mijn proeftrainingen binnenliep bij Tabonon. Maar wat een aangename verrassing; vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde het als een thuis - een clubhuis waar iedereen welkom is. De ontspannen sfeer en het gebrek aan haantjesgedrag zijn verfrissend. Het maakt niet uit wie je bent, je wordt hier met open armen ontvangen. De trainingen zijn ontspannen en de sfeer zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Respect is hier vanzelfsprekend, en dat draagt bij aan de positieve sfeer. Ondanks dat ik nog maar een paar lessen heb gehad, bemerkte ik al snel vooruitgang. Stabieler en sterker; dat motiveert tot doorgaan. En mocht motivatie een uitdaging zijn, dan kun je altijd om een buddy vragen. Al met al zou ik deze kickboksvereniging zonder aarzeling aanraden, de familiaire sfeer maakt het een unieke plek om te trainen.