G-Kickboksen

G-Kickboksen

G-kickboksen

Een unieke training binnen Tabonon dat speciaal ontworpen is om mensen met verschillende beperkingen de mogelijkheid te geven om te sporten.

Tabonon gelooft erin dat (vecht)sport voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht fysieke of mentale beperkingen. Daarom heeft Tabonon g-kickboksen opgezet. Deze les biedt mensen met een handicap de mogelijkheid om de positieve effecten van kickboksen te ervaren, zoals fysieke fitheid, zelfvertrouwen, weerbaarheid en participeren in een groep.

G-kickboksen bij Tabonon gaat verder dan alleen een fysieke training. Alle deelnemers worden met open armen ontvangen en aangemoedigd om hun eigen grenzen te verleggen. Bij Tabonon kunnen ze hun eigen innerlijke kracht ontdekken, hun zelfvertrouwen vergroten en ontwikkelen een positieve mindset die hen in staat stelt om obstakels te overwinnen, zowel in de sportschool als daarbuiten.

De trainers bij Tabonon hebben expertise in het werken met gehandicapte sporters. De kickbokstraining is professioneel en veilig. Tijdens de training staat plezier voorop en wordt er gewerkt aan conditie, snelheid, lenigheid, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit.

Op het gebied van G-kickboksen werkt Tabonon onder andere samen met SportService ZwolleStichting Special Heroes Nederland en De Parabool. Wij zijn dankbaar voor deze mooie samenwerking en blij dat we sporten op deze manier voor iedereen mogelijk kunnen maken.

Ben jij of ken jij een instelling die werkt met deze doelgroep? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.