Vrienden van Tabonon

1 (1 van 1)-258

Als vriend van Tabonon ga jij samen met Tabonon maatschappelijk verantwoord ondernemen. Waarbij we samen investeren in de lokale samenleving.

Met Tabonon Zorg willen we iedereen de mogelijkheid bieden om mee te doen met de weerbaarheidstraining en kunnen we vrouwen die slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweld helpen  door middel van het geven aan trainingen. Daarnaast geven wij met Tabonon Zorg ook psychomotorische therapie aan mensen en kinderen.

Met Tabonon Sport willen we ervoor zorgen dat sporten voor iedereen mogelijk is, ondanks hun financiële situatie kunnen we workshops geven voor kinderen op het speciaal onderwijs. Om hen te helpen bij het vergroten van hun zelfvertrouwen en het leren samenwerken met andere kinderen. Tabonon werkt ook veel samen met Sportservice Zwolle, zo begeleidt Tabonon momenteel kinderen en volwassenen met obesitas en geven we kickbokstrainingen aan mensen met een beperking.

De vrienden van Tabonon maken het mogelijk om al deze mooie projecten te realiseren. Kijk, daar ben je vrienden voor!

Wil je meer informatie of wil je ook vriend van Tabonon worden voor €100,- per jaar? Meld je dan aan via daphne@tabonon.nl