Kickboksen

1 (1 van 1)-148

Tegenwoordig wil iedereen kickboksen van jeugd tot volwassenen. Voorheen was de cultuur van kickboksen meer voor overlevers, er heerste een machocultuur en 95% was man. Eigenaresse Hanieh van Vilsteren Kamran stond hier niet achter en deze cultuur paste niet bij haar. Ze ging weg bij de gym waar ze destijds trainde en startte haar eigen gym met een eigen cultuur en huisregels met daarbij de missie: vechtsport mogelijk maken voor iedereen. Vandaag de dag staat Tabonon hier nog steeds voor. Kickboksen is voor iedereen en wij willen dit ook mogelijk maken voor iedereen en dit is de reden waarom wij veel verschillende lessen aanbieden. Techniekuren voor mensen die beter willen worden in kickboksen, bokszaktrainingen om het hoofd leeg te maken en ladies only uren voor vrouwen die liever alleen met vrouwen trainen. Voor mensen die zichzelf nog verder willen uitdagen hebben we ook gevorderden uren en een wedstrijdgroep.

Barbecue

Aan het eind van de zomer organiseren we een barbecue voor alle leden van Tabonon. Het is een gezellige middag/avond om nieuwe mensen (van andere locaties) te leren kennen en gezellig samen te eten. Het concept is altijd een Amerikaanse Barbecue dat betekent dat iedereen iets lekkers meeneemt!

Bekijk evenement

Thailand

Elk jaar gaan met de sportschool naar Thailand. Het kickboksen komt oorspronkelijk uit Thailand en hoe vet is het om daar 10 dagen lang te trainen en de cultuur te ervaren. Alle leden mogen mee naar Thailand en ook leden van Team Tabonon gaan mee.

Bekijk evenement

Zomerkamp

Een weekend lang gezelligheid, trainen en lekker eten, dat is het Tabonon zomerkamp. Tijdens het kamp zijn leden en Team Tabonon aanwezig om er een gezellig weekend van te maken. Het zomerkamp zit vol met activiteiten en kickboks- MMA- en BJJ-trainingen.

Bekijk evenement

Seminars

Tabonon nodigt regelmatig externe trainers, wedstrijdvechters of andere inspirerende mensen uit om een seminar te verzorgen. Soms geven zij een kickbokstraining, maar ook BJJ trainers en MMA vechters komen langs.

Bekijk evenement

Volwassenexamens

Elk jaar worden de volwassenexamens georganiseerd. Dit is een evenement voor alle leden van Tabonon. De examens worden georganiseerd om leden een doel te geven om voor te trainen. Er zijn zeven verschillende niveaus en aan elk niveau zijn eisen verbonden waar jij voor kan trainen.

Bekijk evenement

Matsuri

De ervaring hoe het is om een wedstrijd te vechten in de ring, die gunnen we iedereen. Daarom zijn we heel wat jaren geleden begonnen met het organiseren van Matsuri, wat staat voor “feestje”, want dat is het! Tijdens ons eigen kickboksgala Matsuri krijgen leden de kans om een echte wedstrijd te vechten op hun niveau.

Bekijk evenement