Blogs

TABONON BLOGS

Kom alles te weten over Tabonon (Thai Boxing Noord Oost Nederland) aan de hand van onze blogs. Wij houden je graag op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen binnen de grootste vechtsportschool in Oost Nederland.

Bij Tabonon vinden wij het belangrijk dat iedereen erbij hoort. We willen graag dat onze leden en onze medewerkers elkaar kennen. We vormen een sportieve familie waarin vriendschappen ontstaan. Daarnaast staat gezelligheid, veiligheid en een fijne sfeer centraal. In onze blogs is dit terug te lezen en kan je kennis maken met de kernwaarden van Tabonon: veiligheid, sfeer, professionaliteit en kwaliteit.

 

Waarom bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness is een steeds populairder begrip in Nederland. Zo traint bijvoorbeeld elke week het team van AHV International bij Tabonon.  

Een gezonde en fitte werkomgeving is van belang voor het succes van een bedrijf. Steeds meer bedrijven realiseren zich de voordelen van bedrijfsfitnessprogramma's en investeren in het welzijn van hun werknemers. Hier zijn een aantal redenen waarom bedrijfsfitness belangrijk is voor je organisatie: 

 

Tabonon opleidingen

Bij Tabonon geloven we dat kickboksen meer is dan alleen een fysieke activiteit. Het is een krachtig middel voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Of je nu geïnteresseerd bent in het worden van een kickbokstrainer, het toepassen van kickboksen in therapeutische context of het verbeteren van de dynamiek binnen een bestuursteam, onze opleidingen bieden waardevolle kennis en ervaring.

 

In gesprek met Albert

In gesprek met Albert over Tabonon. ‘’De fijne sfeer, het familiegevoel in de sportschool is een echte trigger dat mij overhaalde om bij Tabonon te gaan trainen.’’ 

We gingen in gesprek met Albert over zijn Tabonon ervaring. Hij begon op zijn 17e met kickboksen en nu al 8 jaar bij Tabonon.  

 

Seminar Remy Bonjasky

𝗦𝗲𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿 Remy Bonjasky 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗯𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀𝗰𝗹𝘂𝗯 𝗸𝗶𝗰𝗸𝗯𝗼𝗸𝘀𝗲𝗻. Op 7 april 2023 hebben we mogen genieten van een unieke en toffe training.

Drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix kwam langs bij Tabonon. Hij verzorgde een gave training voor onze businessclub kickboksen. Ontzettend leuk om deze succesvolle kickbokser en ondernemer te mogen ontvangen.

In gesprek met Paul

Mijn naam is Paul en ik sport hier nu ongeveer een dik jaar. Ik ben hier terechtkomen via de Business Club van Pec Zwolle. Met deze Business Club had ik ruim een jaar geleden een workshop bij Tabonon. De workshop bestond uit een training en ontbijt. Mijn zoon deed op dit moment ook al aan kickboksen dus ik was wel een al beetje aangestoken door het virus.

‘’Door de workshop dacht ik: Dit is eigenlijk wel echt een hele leuke sport om vaker te doen’’.

Sportief Verbinden

𝗢𝗽 𝗱𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟲 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟯 𝘃𝗼𝗻𝗱 𝗱𝗲 𝟮𝟭𝗲 𝗲𝗱𝗶𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗩𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀. Onze eigenaresse Hanieh van Vilsteren Kamran was uitgenodigd door Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS) ondernemende om aan de Minister voor Langdurige Zorg en Sport Conny Helder, haar inspirerende verhaal te vertellen.

Bedrijfsuitje Wensink

Vrijdag 27 januari hebben wij vier toffe sales directeuren werkzaam bij Wensink Aangenaam mogen ontvangen voor een te gek bedrijfsuitje, bestaand uit een kickbokssworkshop. Benieuwd naar hun verhaal?

Het verhaal van Hanieh en Tabonon

Ik was negentien toen ik Tabonon begon. Eigenlijk was het niet mijn bewuste doel om dat te creëren wat ik nu heb, maar kwam het spontaan tot stand.

 

 

Workshop AD Sport

Op woensdag 1 februari is de eigenaresse van Tabonon Hanieh van Vilsteren Kamran uitgenodigd op de Calo Windesheim. Zij is uitgenodigd om de studenten van de nieuwe richting AD Sport te inspireren om te ondernemen in de sport.

Sta jij stil bij de vrijheid die je hebt?

Onze eigenares Hanieh van Vilsteren Kamran is uitgenodigd door Peter Vader en Toos Ligtenberg om te vertellen over het ervaren van vrijheid.