Werken bij ons

WERKEN BIJ TABONON

Wil jij werken bij de leukste en gezelligste sportschool van Zwolle? Jij zoekt niet zomaar een nieuwe baan, maar een team dat voelt als een tweede familie! Bij Tabonon zijn we altijd op zoek naar mensen die ons team willen versterken. Wie jij bent als persoon staat voor ons voorop, daarna wat jij Tabonon kan bieden. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn binnen Tabonon en kan doen wat jij leuk vindt. Hieronder staan verschillende functies die we binnen Tabonon hebben, maar voel je vrij om een open sollicitatie te sturen als jouw kwaliteiten binnen een andere functie in het team passen. Of kom gezellig langs bij een van onze gyms! OSU!

VACATURE Afstudeerstage Sales

Jij weet met jouw sales talenten mensen te motiveren en activeren. Je bent innovatief en komt met nieuwe ideeën.  Jouw droom is: sportieve diensten en producten goed onder de aandacht brengen! Jij bent betrokken. Daarom zoek jij niet gewoon een baan, maar een team dat voelt als een tweede familie. Een plek waar jij jezelf kan zijn en jouw eerlijke mening gewaardeerd wordt. 

 

 

Ben jij een gedreven krachttrainer met passie voor het ontwikkelen van krachttrainingsschema's, het organiseren van uitdagende challenges en het leiden van evenementen? Heb je ervaring met bijvoorbeeld crossfit, zware krachttraining, BBB, TRX en HITT en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

VACATURE PMT'ER

Dit is echt een verschil maken! Niet met moeilijke documentatie en eindeloos overleg, maar door actief te helpen.

“Mijn werk is het mooist, wanneer ik de cliënt een nieuw perspectief kan bieden. Zo heb ik een gedetineerde geholpen zijn schaamte en schuldgevoel los te laten en weer met plezier naar de wereld te kijken. Nu heeft hij een baan en eigen huis.”

Dat is de kracht van PMT binnen Tabonon. Jij weet of wilt begrijpen wat (kick)boksen daarin kan betekenen. Dan zoeken wij jou!

VACATURE MARKETING EN COMMUNICATIE STAIGAIR

We zijn op zoek naar stagiairs op het gebied van marketing en communicatie. Binnen deze stage krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor je eigen ideeën. Geef aan waar jouw kracht en interesse ligt, en samen gaan we op zoek naar jouw taken.

Je werkt nauw samen met het managementteam en de marketingmanager, waardoor je veel leert en alles meekrijgt op het gebied van marketing en communicatie binnen Tabonon.

VACATURE AD SPORT

Volg jij de opleiding AD Sport en ben je op zoek naar een leuke stage? Dan hebben wij een supergave stageplek voor je. Tijdens je stage leer je alles over sport en ondernemerschap. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en maakt deel uit van ons managementteam. Zo zie je echt wat er allemaal in een sportonderneming gebeurt.

Als stagiair bij Tabonon ben je betrokken en daarom zoek je niet zomaar een baan, maar een team dat voelt als een tweede familie. Een plek waar jij jezelf kunt zijn en waar jouw eerlijke mening wordt gewaardeerd.

Management Team

Binnen het management team hebben we verschillende functies, operationeel managers, een algemeen directeur, facilitair manager etc. Momenteel hebben we geen vacature openstaan, maar mocht je denken van toegevoegde waarde te zijn ontvangen alsnog graag je open sollicitatie!
Test

Trainers

Lijkt het jou leuk om jouw passie voor (vecht)sport over te brengen naar de leden van Tabonon? Of om personal training te geven? Bij Tabonon zijn we altijd op zoek naar nieuwe trainers. Heb je nog geen opleiding gevolgd? Dan is het ook mogelijk om bij ons een opleiding tot trainer te volgen.
Test

Gastheren/vrouwen

Vind jij het tof om mensen te helpen en krijg jij hier een voldaan gevoel van? Wij zoeken nog gastheren/vrouwen, jij zet koffie & thee, helpt nieuwe leden bij Tabonon & maakt een praatje met iedereen! Hiermee kan jij voor onze leden een onvergetelijke indruk achter laten. Interesse? Stuur een mailtje naar info@tabonon.nl

Stagiaires

Bij Tabonon is het mogelijk om verschillende stages te lopen. Zo hebben we ruimte voor sportstagiaires die willen leren lesgeven en leden coachen tijdens een kickbokswedstrijd, maar ook voor marketing en communicatie of administratie stagiaires hebben we ruimte. Bekijk hier naar welke opleidingen we altijd op zoek zijn.
Test
Test

Schoonmaak

Onze schoonmaakster zorgt ervoor dat alle locaties er altijd netjes uitzien, maar mocht je graag een aantal uren in week op een van onze locaties willen schoonmaken dan is deze hulp zeker welkom. Neem contact met ons op voor de exacte uren/dagen die beschikbaar zijn.
Test
Test
Test

Ambassadeurs

Zit jij vol ideeën voor Tabonon en wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van de sportschool? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze ambassadeurs zijn de oren, ogen en spreekbuis van onze leden. Je denkt direct mee in een jong en innovatief team. Je staat in direct contact met de managers en leidinggevenden. Afhankelijk van je eigen wensen ben tussen de 1 en 5 uur per week bezig voor de ambassadeurs.

Vrijwilligers

Bij Tabonon werken elk jaar veel vrijwilligers mee met onze evenementen en binnen de club. Zo kun je helpen bij evenementen, als gastheer/vrouw aan de slag of iets wat jij graag zou willen doen! Kom eens langs bij een van de locaties en dan kijken we samen wat jij leuk zou vinden om te doen bij Tabonon

Helpen bij klussen

Jaarlijks hebben we verschillende momenten dat we samen met het team, leden en vrijwilligers de locaties onderhouden. Vind jij het leuk en gezellig om samen met anderen te klussen? Stuur een mailtje naar info@tabonon.nl en dan kun je helpen bij het klussen!
Test

Open sollicitatie

Denk jij dat je waarde kan toevoegen aan Team Tabonon? Ook als we momenteel geen vacatures open hebben staan, ontvangen we graag je open sollicitatie! Neem contact met ons op of kom langs op een van onze locaties!
Test
Test