Vacature pmt'er

1 (1 van 1)-194

Psychomotorisch Therapeut (PMT) in Zwolle

Dit is echt een verschil maken! Niet met moeilijke documentatie en eindeloos overleg, maar door actief te helpen.

“Mijn werk is het mooist, wanneer ik de cliënt een nieuw perspectief kan bieden. Zo heb ik een gedetineerde geholpen zijn schaamte en schuldgevoel los te laten en weer met plezier naar de wereld te kijken. Nu heeft hij een baan en eigen huis.”

Dat is de kracht van PMT binnen Tabonon. Jij weet of wilt begrijpen wat (kick)boksen daarin kan betekenen. Dan zoeken wij jou!

 

Wat deze kans nog meer uniek maakt? Binnen Tabonon werk je met veel verschillende doelgroepen. Zo help je op het ene moment jonge kinderen met het omgaan met emoties. Het andere moment volwassenen die zichzelf nu tegenkomen en het verleden moeten verwerken. Daarnaast werk je nauw samen met onze zorg-manager. Samen werk je aan mooie plannen en ga je deze ook uitvoeren.

 

Tabonon: vechtsport voor iedereen
Tabonon heeft ook een droom: vechtsport aanbieden voor iedereen. En met iedereen bedoelen wij ook echt iedereen! Of je nou jong, oud, dik of dun, mindervalide of wedstrijdvechter bent: bij ons ben je welkom! Als trainers passen wij ons aan op het niveau van de leden. Onze kernwaarden: veiligheid, sfeer, kwaliteit en professionaliteit staan hierin centraal. Deze nemen we trots mee in ons werk.

 

De familiesfeer binnen Tabonon is hecht. Dit creëren wij samen met de leden en ons team. Wij moedigen elkaar aan bij Gala’s en Matsuri (ons recreanten evenement). We ontspannen tijdens het kerstgala met alle leden, de gezellige BBQ’s en ook de koffiemomentjes na de lessen. Dit is voor ons Tabonon. Samen met eerlijke en oprechte mensen maken wij vechtsport toegankelijk.

 

PMT binnen Tabonon kan daarin niet ontbreken. Op de mat zetten wij op creatieve manier ervaringsgerichte en oefengerichte activiteiten in om de balans tussen lichaam en geest te vinden. Onze ervaring is dat (kick)boksen daar ook een prachtig middel voor is. Samen, en met verschillende partners als het RIBW, helpen wij cliënten in hun groei. Zij weten ons steeds beter te vinden. Dat is heel gaaf!

 

Past dit bij jou?

Jij mag hier groeien in jouw rol als therapeut. Wij zoeken iemand die bijvoorbeeld wil oefenen met aanvragen over weerbaarheid, en emotieregulatie of het verbeteren van de balans tussen lichaam en geest. Zo groei jij naar de complexere problematieken die jij bij jou passen.

 

Jij bent zelfstandig in jouw werk. Dat komt omdat jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw proces van eerste afspraak tot aan de betaling. Geen zorgen we helpen je goed op weg.

 

Jij bent een mensenmens. Dat komt omdat jij oog hebt voor behoefte van de cliënt door actief te luisteren. Meebewegen met wat nodig is, is voor jou vanzelfsprekend. Zo kan het zijn dat een client een slecht week heeft en afzegt of als een ander moment beter past omdat het even niet goed gaat.

 

Alles wordt verwerkt op de mat. We hebben geen standaard gymzaal. Wij maken gebruik van de zachte ondergrond of bijvoorbeeld de boks-zak. Hier is ruimte voor een stukje van jouw creativiteit.

 

Jij weet de juiste balans tussen theorie en gevoel te vinden. Zo ken jij de theoretische basis en weet jij vanuit jouw eigen ervaringen de verbinding te leggen. Dit alles geeft jouw inzicht in een passend behandeltraject.

 

Jij bent betrokken. Daarom zoek jij niet gewoon een baan, maar een team dat voelt als een tweede familie. Een plek waar jij jezelf kan zijn en jouw eerlijke mening gewaardeerd wordt. Je werkt nauw samen met jouw PMT collega’s: Janna en Silke om PMT verder te ontwikkelen binnen Tabonon. Dit doe jij door bijvoorbeeld het neerzetten van groepstherapie.

 

Herken jij jezelf?

Top! Heb jij het volgende ook in huis, dan is er geen stoppen meer aan.

- HBO werk- en denkniveau en een diploma in de richting van PMT;

- Je vindt het leuk om op de verschillende locaties in Zwolle te werken.

 

Hoe ziet jouw start eruit?

Onze aanvragen komen binnen bij onze zorgmanager. Hij kijkt wat bij jou past en zal jouw aanspreekpunt zijn om mee te sparren. Samen kijken jullie eventueel naar een passende aanpak. Je hoeft daarin niet strak volgens protocollen te werken. Wij gaan voor wat werkt en past bij jou en de cliënt.

In het begin zal je jouw uren opbouwen naarmate er meer aanvragen binnen komen. Zo bepaal jij uiteindelijk zelf hoeveel uur je werkt. Op basis van de aanvragen nu schatten we dat jij binnen nu en een paar maanden op 8 tot 20 cliënten per week kan zitten.

 

Ons aanbod
Wij zorgen goed voor jou, op de mat en ook in de voorwaarden. Denk hierbij aan:

· Samenwerken met jouw tweede familie in eensportieve informele werkomgeving;

· Ruimte om te ontwikkelen en groeien;

· Jong en innovatief team;

· Gratis onbeperkt sportabonnement voor alle vestigingen;

· Brutosalaris tussen de €16 en €20 euro per uur - o.b.v. kennis en ervaring;

· Ook is een ZZP constructie mogelijk met een tarief tussen €20 en €32,50 per uur - o.b.v. kennis en ervaring;

· 6 maanden contract met uitzicht op verlenging;

· Veel leuke sport events;

· Team uitjes.

 

Meer weten?

Neem bij vragen contact op met Hanieh (06 45353579) of kom langs voor een (proef)les en ervaar zelf de sfeer binnen Tabonon.

Solliciteren gaat heel makkelijk. Deel je cv en een korte motivatie met Hanieh@tabonon.nl.

Soort dienstverband: Parttime

Verwacht aantal uur: 8 – 20 per week

Rooster:

  • Dagdienst
  • ma-vr

Werklocatie: Fysiek