Welkom bij Tabonon!

1 (1 van 1)-12

Hey nieuwe Tabonon sporter!

Welkom bij Tabonon, waar we meer dan een vechtsportschool zijn; we zijn een hechte sportschool waarin iedereen gelijk is en zichzelf mag zijn. Als nieuw lid van Tabonon betreed je een sportschool die niet alleen gericht is op het aanleren van vechtsporttechnieken, maar ook op persoonlijke groei, zelfvertrouwen en respect voor elkaar.

Wat heb je nodig?

De eerste les neem je een bidon, handdoek, sportshirt en-broek mee. Zorg ervoor dat je ongeveer 20 minuten van tevoren aanwezig bent op de locatie. Loop, als je binnenkomt, naar onze gastheer of gastvrouw. Als deze er niet is, ga dan naar de trainer/trainster. Die persoon zal je alles uitleggen, zoals waar de kleedkamers zijn, en zal je helpen met het lenen van kickboksmateriaal om je klaar te maken voor je eerste les.

1 (1 van 1)-228
1 (1 van 1)-148

Lesaanbod

Ontdek de mooie wereld van vechtsporten bij Tabonon en maak kennis met onze diverse trainingsmogelijkheden, variërend van kickboksen tot grappling. We bieden veel verschillende lessen aan. Voor al onze soorten lessen mag je apart een proefles doen. Door te klikken op de onderstaande knop kom je terecht op onze sportschool pagina. Hier vind je alle informatie en uitleg over onze lessen. 

Eigenaresse Hanieh over Tabonon

Als jong meisje kwam ik, samen met mijn vader, moeder en twee broers, naar Nederland. Buiten hen had ik geen eigen familie, maar in de wereld van de sport vond ik mijn eigen 'familie'. Met Tabonon wilde ik een hechte sportorganisatie creëren. Ik geloof sterk in de verbindende kracht van sport.

Toen ik met Tabonon begon, merkte ik dat elk individu zijn eigen verleden met diverse uitdagingen had. Mijn doel was om iedereen te ondersteunen en in te spelen op de behoeften van elk persoon. Op deze manier is Tabonon alleen maar gegroeid, en nu zijn we meer dan alleen een sportschool; we zijn een maatschappelijke sportschool die mensen helpt door middel van sport.

Of het nu gaat om fitter worden, herstellen van een burn-out, of trainen voor een vechtsportwedstrijd, wij streven ernaar om mensen op alle mogelijke vlakken te ondersteunen, van A tot Z.

 

Zonder titel (1200 x 800 px) (3000 x 500 px) (2400 x 500 px)

Vechtsportregels

1. Bij binnenkomst doe je je schoenen uit.
2. Stel je voor aan iedereen die je nog niet kent.

3. Groet je trainer en medeleden op de mat door een kleine buiging te maken en "osu" te zeggen.
4. Zoek vervolgens een plekje in de rij. 
5. Zorg ervoor dat je op de rij staat voordat de trainer arriveert. 
6. De persoon vooraan in de rij weet wat hij moet zeggen. 
7. De trainer zegt: "Seeza, maak je gereed." 
8. Ga op je knieën zitten met vuisten op de bovenbenen. 
9. De trainer zegt "Mokso", wat meditatie betekent. 
10. Sluit je ogen tijdens de meditatie. 
11. De trainer zegt: "Mokso yame" betekent het einde van de meditatie. 
12. De persoon vooraan zegt dan "Sensei ni rei," wat een groet aan de trainer betekent. 
13. Iedereen antwoordt met "Osu," een beleefdheidsvorm die op dat moment betekent: "Ik ben het er mee eens." 

 

tabonon regels (Document (A4))