Workshops

Workshops

Bij kickboksen gaat het er niet om de ander knock-out te slaan, maar om het spel met de ander. Een situatie inschatten, mogelijkheden verkennen, samenwerken, gevoelens herkennen, anticiperen, slim reageren, snelheid en waakzaamheid. Maar ook kwetsbaarheid tonen en contact met de tegenpartij maken.

Tijdens deze workshop focussen we ons op de basishoudingen van kickboksen, denk aan basistechnieken, conditie, kracht, positie, ademhaling, sta je stevig en hoe presteer je onder druk. Een hele leuke training om met collega’s te doen, specifiek toegesneden op bedrijven en teams! Een sportieve manier om jezelf en teamgevoel te ontwikkelen. Spelenderwijs leer je meer over jezelf en over elkaars sterke en zwakke punten. Na de introductie en verkenning van de basis, gaan we kijken naar hoe we overzicht houden en hoe het staat met ieders mentale kracht. Het gaat bij het kickboksen niet zozeer om fysiek, maar voornamelijk welke keuzes je maakt en wanneer. Geef je je grenzen aan? Ben je een meer aanvallend of juist verdedigend? Neem je de leiding of volg je liever?

Het belangrijkste is natuurlijk dat iedereen goed in zijn/haar vel zit bij de workshop en dat we plezier hebben tijdens het proces. De ervaren trainer heeft deze workshop speciaal ontwikkeld voor bedrijven. Met elkaar ontwikkelen een teamgevoel en bevorderen we een meer creatieve kijk op specifieke situaties.

We geven graag aan middelbare scholen, bedrijven of andere groepen een workshop. Dit is mogelijk als vervanging van de gymles, maar ook om met een groep aan een bepaald thema te werken, bijvoorbeeld samenwerken. De trainer past zijn training aan op de groep. De workshop kan op locatie of op de mat bij Tabonon en is inclusief trainer, materiaal. De workshop kan 1 uur tot maximaal 2,5 uur duren.