• Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickbokstraining voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hierbij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Gratis proefles

We laten je graag zien hoe er getraind wordt bij Tabonon. De beste manier om dat te ervaren is om gewoon een keer lekker mee te trainen! Op onze lestijdenpagina staan alle trainingstijden vermeld. Als je je een half uur van tevoren meldt bij de gastvrouw, is er tijd genoeg om kennis met je te maken, materialen uit te zoeken die je nodig hebt en je uit te leggen hoe een en ander in zijn werk gaat.

De les is gratis, er zijn geen kosten aan verbonden.
Laat ons even weten dat je komt en meld je hier onder aan.

Uitrusting

Tijdens een proefles mag je handschoenen en scheenbeschermers van ons lenen. Als je een half uurtje van tevoren aanwezig bent, zoeken we samen de juiste maat voor je uit. We trainen op blote voeten. Het is wel handig om een bidon en eventueel een handdoek mee te nemen.

Aanmelden voor een proefles

Leuk dat je een keer mee wilt doen. Vul de onderstaande vragen in om je op te geven!

Heb je nog vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt over de proefles.
Stel ze hier gerust, we beantwoorden ze dan zo spoedig mogelijk.

Na je aanmelding nemen we per e-mail contact met je op over de proefles en plannen we hem samen in.

Tabonon Blog

Over events, lestijden, lessen, kickboksen, MMA, krachtraining, bootcamp en meer