Tabonon stage

Tabonon Stage

Kom jij stage lopen bij Tabonon?

Ben jij op zoek naar een te gekke Tabonon stage? Kom dan stage lopen bij de leukste en gezelligste sportschool van Zwolle! Jij zoekt niet zomaar een nieuwe stage, maar een team dat voelt als een tweede familie! Bij Tabonon zijn we altijd op zoek naar stagiairs die ons team willen versterken. Wie jij bent als persoon staat voor ons voorop, daarna wat jij Tabonon kan bieden. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn binnen Tabonon en kan doen wat jij leuk vindt. Hieronder staan verschillende functies die we binnen Tabonon hebben, maar voel je vrij om een open sollicitatie te sturen als jouw kwaliteiten binnen een andere functie in het team passen. Of kom gezellig langs bij een van onze gyms! OSU!

 

Opleidingen

Volg jij één van de onderstaande opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Staat jouw opleiding er niet tussen, maar denk je dat Tabonon wel goed bij jou past? Dan staan wij daar zeker voor open en gaan we graag met je in gesprek. (minimaal mbo niveau 3/4)

 • Sportkunde (HBO)
 • AD Sport (HBO)
 • Sport, bewegen en gezondheid (MBO)
 • Commercieel economie (HBO)
 • Marketing en communicatie (MBO)
 • Marketing specialist (MBO)
 • Communicatie (HBO)
 • Sales en accountmanagement (MBO)
 • Psychomotorische therapeut en bewegingsagoog (HBO)
 • Gastheer/gastvrouw (MBO)
 • Human Rescource Management (HBO)
 • Bedrijfsadministratie (MBO)
 • Bedrijfskunde (HBO)
 • Bedrijfseconomie (HBO)
 • E-commerce (HBO)
 • Management (HBO)
 • Bewegingsagoog (MBO)
 • Leefstijlcoach (MBO)
 • Junior account manager (MBO)
 • Marketing en Sales (MBO)
 • Sales en Accountmanagement (HBO)

Tabonon biedt een stimulerende leeromgeving waar je de kans krijgt om te werken met ervaren professionals. Je zult waardevolle kennis en vaardigheden opdoen in jouw vakgebied. Tijdens je stage word je namelijk begeleid door ervaren medewerkers op en naast de mat. Ze zullen je ondersteunen en begeleiden bij je taken en projecten. Daarnaast zijn alle begeleiders toegewijd om je te helpen groeien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Tabonon staat bekend om zijn positieve, ondersteunde en gezellige werkomgeving. Het is een plek waar je je welkom voelt, jezelf kan zijn en gewaardeerd zult worden. We hechten veel waarde aan teamwerk en samenwerking. Je zult de kans krijgen om te werken met een gezellig, enthousiast en gemotiveerd team van professionals en medestagiairs. Dit kan een geweldige kans zijn om je netwerk uit te bereiden en waardevolle relaties op te bouwen binnen de branche.

Je zult de mogelijkheid krijgen om direct betrokken te zijn bij de dagelijkse activiteiten van de sportschool. Solliciteer als je stagiair trainer, dan betekent dit bijvoorbeeld assisteren bij lessen. Maar kom je als administratieve stagiair bij ons terecht dan help je bij de dagelijkse financiële taken. Je krijgt echt jouw eigen taak wat van waarde is voor Tabonon. Het geeft je de kans om praktische ervaring op te doen en een dieper inzicht te krijgen in de werking van de sportschool.

Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier of via de mail: info@tabonon.nl. Ook kun je ons bereiken telefonisch bereiken 06 – 52 33 11 33.

 

Actuele stages

Hanieh, de eigenaresse van Tabonon, zorgt ervoor dat elke stagiair een opdracht krijgt die past bij zijn of haar interesses en kwaliteiten. Binnen Tabonon is er altijd genoeg te doen. Voor Hanieh is een stage succesvol wanneer er sprake is van een win-winsituatie. Dat betekent dat stagiairs volledig worden betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en de kans krijgen om actief deel te nemen. Op die manier kunnen ze niet alleen bijdragen aan het team, maar ook zelf ontwikkelen en leren binnen een prettige werkomgeving met goede begeleiding.

Op dit moment lopen er vier HBO-stagiaires stage bij Tabonon. Ze stellen zich graag aan jou voor!

IMG_5305

Lukas de Vries

Ik ben Lukas de Vries, stagiair marketingcommunicatie bij Tabonon en een vierdejaars student Sportcommunicatie aan Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Sporten is mijn passie, of het nu voetbal, boksen of krachttraining is.

Bij Tabonon wordt ik niet gezien als stagiair, maar als volwaardig teamlid. Mijn afstudeeropdracht? Onderzoek doen naar het verhogen van het gebruikersaantal van de boxing bags in Zwolle.

Naast mijn afstudeeropdracht werk ik onder andere aan het optimaliseren van de nieuwsbrief, website en het creëren van een brandbook.

En waar anders dan bij Tabonon kun je tijdens je lunchpauze een rondje sparren? Geweldig toch?

 

 

IMG-5790

Tim Sliggers

Mijn naam is Tim Sliggers, stagiair bij Tabonon en student commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Naast mijn studie ben ik een enorme voetballiefhebber, waarbij ik de derde helft minstens zo serieus neem als de wedstrijd zelf!

Mijn derdejaars meewerkstage bij Tabonon beviel zo goed dat ik geen moment heb getwijfeld om ook mijn afstudeerstage hier te verrichten. Bij Tabonon voel ik me helemaal op mijn plek. Hier krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen en mijn afstudeeropdracht uit te voeren, waarbij ik me richt op het optimaliseren van het proces waarbij proeflesdeelnemers ook daadwerkelijk abonnementen afsluiten.

Daarnaast werk ik mee aan de marketingcommunicatie binnen Tabonon, waarbij ik onder andere betrokken ben bij het opstellen en creëren van social media posts en het ontwikkelen en naleven van de contentkalender.

IMG_0833

Jelmer Boertien

Mijn naam is Jelmer Boertien en ik kom uit Coevorden, Drenthe. Momenteel studeer ik AD Management aan het Windesheim in Zwolle, na eerder de opleiding Facilitair Leidinggevende te hebben afgerond aan het Alfa-College in Hardenberg. Naast mijn studie ben ik een enthousiaste voetballer en speel ik in een kelderklasse team.

Bij Tabonon voelde ik me meteen thuis, dankzij de gezellige en prettige sfeer. Tijdens mijn stage zal ik meewerken aan projecten op het gebied van HR, facilitair beheer en marketing. Ik kijk ernaar uit om een waardevolle bijdrage te leveren aan het team!

IMG_20240209_142353__01

Morris Boersma

Ik ben Morris Boersma, een 23-jarige sportliefhebber met een passie voor kickboksen. Na het afronden van mijn opleiding social work, heb ik meer dan twee jaar gewerkt binnen de jeugdzorg. Nu ben ik bezig met mijn eerste jaar in de opleiding pedagogisch management kind en educatie.

Ik zal mijn ervaring en kennis inzetten om te ondersteunen bij de jeugdlessen en workshops van Tabonon. Daarnaast zal ik me richten op de pedagogische aspecten en het ontwikkelen van nieuwe projecten. De warme sfeer zorgt ervoor dat ik mij thuis voel bij Tabonon!

Ervaring voorgaande stagiairs

Onze stagiairs geven altijd aan dat ze gelijkwaardig worden behandeld. Je hoort er echt bij net als een andere collega. Ook ervaren ze dat hun werk daadwerkelijk van waarde is en gelijk wordt ingezet tijdens de stageperiode. Op deze manier kan je als Stagiairs veel bij Tabonon leren en voel je je echt onderdeel van het team.

Lees hieronder de verhalen van Milan, Tim en Arez.

thumbnail_IMG_9318

Milan Ramanand

Voor mijn e-commerce studie heb ik mijn tweedejaars meewerkstage gedaan bij Tabonon. Het was een leuk en leerzaam halfjaar. De sfeer op de werkvloer is echt top met een gezellig team waar ik me meteen thuis voelde. Ik heb van alles geleerd, zoals het beheren en creëren van content op de social media kanalen en het bijhouden van de website. Kortom, een stageplek die ik zeker aan iedereen zou aanraden!

IMG-5790

Tim Sliggers

Super stage! Ik heb bij Tabonon een half jaar stage gelopen en heb heel veel geleerd. Het is een leuk geweldig team om mee samen te werken, je voelt je snel thuis. Ik kreeg veel verantwoordelijkheid en dat zorgde voor veel vertrouwen. Ik zou dit zeker aanbevelen als je nog een leuke stage zoekt. Bedankt voor de leuke én leerzame periode!

 

Foto arez

Arez Shwani

Super stage bij Tabonon! Marketing en communicatie op mbo niveau 4. Altijd super gezellig en goeie verhouding tussen werken en je rust pakken. Heel leuk team en je voelt je snel thuis en welkom bij Tabonon.