Workshop: Omgaan met spanning

workshop omgaan met spanning

We kennen allemaal die momenten van spanning wel! Zoals die belangrijke presentatie, de date met de partner van je dromen, dat examen, of die wedstrijd waar je naar toe leeft. Stuk voor stuk momenten in het leven die veel van je vragen. Je slaapt slecht de nacht ervoor, je maakt je enorm druk, en dan is het zover. Juist op dat moment heb je geen energie meer om te presteren op het niveau dat je eigenlijk kunt.

Wat gebeurt er op deze spannende momenten eigenlijk in je hoofd en in je lijf? Hoe ga je om met deze spanning? Hoe zorg je ervoor dat je met volle energie aan dat spannende moment kunt beginnen? Deze vragen worden beantwoord tijdens de workshops over het omgaan met spanning, gegeven door onze coach JP de Kam.

JP heeft al veel mensen geholpen bij het omgaan met spanning. Vanuit zijn werk als stuntman voor films en tv kan hij goed uit eigen ervaring spreken en uitleggen wat hem heeft geholpen. In twee uur tijd nemen we niet alleen de theorie van angst door, maar ervaren we dit ook zelf via activiteiten. Samen onderzoeken we of de tips en tricks ook voor jou prettig werken! Deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen.