Zaktraining

1 (1 van 1)-204

Zaktraining is een leuke en intensieve training waarin kracht, uithoudingsvermogen en kickboksen gecombineerd worden. Deze training is een goede manier om in conditie te komen en je hoofd leeg te maken. De bewegingen die je maakt tijdens zaktraining zijn alleen maar van je af, dit betekent dat de kans op blessures erg laag is. Bij een zaktraining gebruik je dezelfde technieken en train je dezelfde spieren als bij kickboksen, alleen voer je de technieken uit op een bokszak. Het enige wat je nodig hebt zijn handschoenen en scheenbeschermers!

Bij Tabonon geloven we dat professioneel met elkaar omgaan een belangrijk onderdeel is van onze sportschool. Zo volgen wij ontwikkelingen en zijn we innovatief bezig met uitbreiden van onze activiteiten voor iedereen. Daarom bieden wij zaktraining aan wat een combinatie is van verschillende soorten oefeningen om fit te kunnen worden op elk gebied.

Zaktraining is ontstaan bij Tabonon doordat er een lid zwanger was. Hierdoor had ze de behoefte om te kickboksen zonder de stoten te ontvangen op haar eigen lichaam. Zaktraining was het perfecte alternatief voor haar!

 

Benieuwd wanneer deze les gegeven wordt? Kijk dan hier!

1 (1 van 1)-198