Vacature krachttrainer

1 (1 van 1)-236

Vacature Krachttrainer 

Ben jij een gedreven krachttrainer met passie voor het ontwikkelen van krachttrainingsschema's, het organiseren van uitdagende challenges en het leiden van evenementen? Heb je ervaring met bijvoorbeeld crossfit, zware krachttraining, BBB, TRX en HITT en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Tabonon, een bekende vechtsportschool in Overijssel met locaties in Zwolle, Hasselt en Raalte, is op zoek naar een krachttrainer die samen met ons team de krachttraining op al onze locaties naar een hoger niveau wil tillen. 

Als krachttrainer bij Tabonon ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gevarieerde krachttrainingsroosters, het bedenken en organiseren van uitdagende challenges, nieuwe lessen en het coördineren van evenementen. Je werkt samen met ons team en begeleidt andere krachttrainingsspecialisten en stagiaires om de kwaliteit van onze trainingen continu te verbeteren. 

Wat heb jij in huis? 

 • Aantoonbare ervaring en expertise in verschillende vormen van krachttraining. 
 • Bereidheid om te werken in een hecht teamverband en bij te dragen aan het opbouwen en uitvoeren van trainingsprogramma's. 
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen om te werken op verschillende locaties van Tabonon. 
 • Enthousiasme en motivatie om nieuwe uitdagingen aan te gaan en te groeien binnen de organisatie. 
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een houding gericht op de behoeften van onze leden. 

Wij bieden: 

 • Samenwerken met jouw tweede familie in een sportieve informele werkomgeving. 
 • Jong en innovatief team. 
 • Een dynamische werkomgeving binnen de grootste vechtsportschool van Zwolle en omgeving. 
 • Mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en groei. 
 • Flexibele werkuren met de mogelijkheid om jouw uren uit te breiden van 4 uur per week naar full-time. 
 • Gratis onbeperkt sportabonnement voor alle vestigingen. 
 • Een salaris tussen 14 en 18 euro per uur, afhankelijk van ervaring en kwalificaties. 

En wie zijn wij? 

Tabonon heeft een droom: sport aanbieden voor iedereen. En met iedereen bedoelen wij ook echt iedereen! Of je nu jong, oud, dik of dun, mindervalide of wedstrijdvechter bent: bij ons ben je welkom! Als trainers passen wij ons aan op het niveau van de leden. Onze kernwaarden: veiligheid, sfeer, kwaliteit en professionaliteit staan hierin centraal. Deze nemen we trots mee in ons werk. 

De familiesfeer binnen Tabonon is hecht. Dit creëren wij samen met de leden en ons team. Wij moedigen elkaar aan bij gala's en Matsuri (ons recreantenevenement). We ontspannen tijdens evenementen met alle leden, de gezellige BBQ's en ook de koffiemomentjes na de lessen. Dit is voor ons Tabonon. Samen met eerlijke en oprechte mensen maken wij sport toegankelijk. 

Meer weten? 

Neem bij vragen contact op met Hanieh (06 45353579) of kom langs voor een (proef)les en ervaar zelf de sfeer binnen Tabonon. 

Solliciteren gaat heel makkelijk. Deel je cv en een korte motivatie met Hanieh@tabonon.nl.