Workshop Tabonon

1 (1 van 1)-27

Bij Tabonon staan we niet alleen bekend om onze passie voor kickboksen, maar ook om ons streven naar persoonlijke groei en teambuilding.

Vele bedrijven hebben dit tijdens een workshop bij Tabonon ervaren met veel enthousiasme en succes. Bedrijven als KPN, wehkamp, SportService Zwolle, HANOS Internationale Horeca Groothandel en Socrates Restaurant gingen u voor.

Een workshop bij Tabonon is een unieke ervaring waarin we deze waarden combineren met plezier en gezelligheid. Hier vertellen we jullie hoe een workshop bij Tabonon eruit ziet.

Bedrijfspresentatie Tabonon
De dag begint met een bedrijfspresentatie van Tabonon. Tijdens deze sessie leer je meer over wie we zijn, onze geschiedenis, onze missie en wat ons als sportschool uniek maakt. We delen graag onze passie voor kickboksen en onze toewijding aan mentale en fysieke gezondheid.

Kickboks Workshop: Leer Je Communicatiestijl Middels Kickboksen
Na de bedrijfspresentatie is het tijd voor actie! Onze ervaren en professionele kickbokstrainers zullen je meenemen in een boeiende kickboksworkshop. Maar dit is niet zomaar een training. Tijdens het kickboksen ontdek je jouw communicatiestijl en hoe dit invloed heeft op je dagelijks leven. We gebruiken kickboksen als een metafoor om de kracht van effectieve communicatie te begrijpen. Het gaat niet om fysieke kracht, maar om mentale en verbale kracht.

Hapje en Drankje
Na de workshop is het tijd om te ontspannen en te genieten van een welverdiend hapje en drankje. Zodat je samen met je collega's kunt napraten over de workshop en nieuwe inzichten kunt delen.

Deze workshop bij Tabonon biedt een unieke gelegenheid om niet alleen te leren over kickboksen en communicatie, maar ook om te werken aan verbinding, samenwerking en persoonlijke groei.

We geloven in de kracht van sport en communicatie als instrumenten voor succes in zowel het zakelijke als persoonlijke leven.

Word jij hier net zo enthousiast van als ons? Neem dan contact met ons op

Mail naar: info@tabonon.nl