Workshop AD Sport

Workshop Ad Sport

Op woensdag 1 februari is de eigenaresse van Tabonon Hanieh van Vilsteren Kamran uitgenodigd op de Calo Windesheim. Zij is uitgenodigd om de studenten van de nieuwe richting AD Sport te inspireren om te ondernemen in de sport.

Hanieh van Vilsteren Kamran is gevraagd om het succesverhaal van Tabonon te vertellen en wat zij in de afgelopen jaren als ondernemer heeft meegemaakt. Zowel de grootste uitdagingen als hoogtepunten. Aan de hand van een presentatie heeft Hanieh van Vilsteren Kamran de studenten geïnspireerd met haar verhaal. Waarin de drie pijlers, missie, visie en kernwaardes van Tabonon naar voren kwamen.

Vervolgens heeft Hanieh van Vilsteren Kamran een kickboks workshop gegeven aan de studenten om het succesverhaal van Tabonon in de praktijk over te brengen. De workshop bestond uit “Leer je communicatiestijl middels kickboksen’’. Op deze manier heeft Hanieh van Vilsteren Kamran de studenten tijdens de workshop kunnen inspireren op het gebied van sport gecombineerd met zorg.

Het mooie aan deze dag is dat de studenten aan de hand van de presentatie en workshop kennis hebben kunnen maken met de drie succesvolle pijlers van Tabonon: 𝗭𝗼𝗿𝗴, 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹 𝗲𝗻 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀.

Swen één van de leerling geeft het volgende:  Hanieh van Vilsteren Kamran is bij ons op de Calo bij de opleiding AD sport geweest. AD sport is een opleiding waar jij je ondernemende skills kunt bevorderen. Dit was echt een vet interessante presentatie over het bedrijfsleven en het was ook mooi hoe Hanieh van Vilsteren Kamran kickboksen verbond met communiceren met anderen.’’

Ben jij ook benieuwd naar 𝗵𝗲𝘁 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀𝘃𝗲𝗿𝗵𝗮𝗮𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗧𝗮𝗯𝗼𝗻𝗼𝗻? Lees dan hier het verhaal van Hanieh van Vilsteren Kamranhttps://lnkd.in/eNbbgqEC

Onze eigenaresse wordt vaak gevraagd als spreker en is zeer inspirerend. Bent u op zoek naar een inspirerende spreker op het gebied van Zorg, Sport en Business? Neem dan contact met ons op!