Welkom bij Tabonon!

1 (1 van 1)-13

Hey nieuwe Tabonon sporter! 

Welkom bij Tabonon, waar we meer dan een vechtsportschool zijn; we zijn een hechte sportschool waarin iedereen gelijk is en zichzelf mag zijn. Als nieuw lid van Tabonon betreed je een sportschool die niet alleen gericht is op het aanleren van vechtsporttechnieken, maar ook op persoonlijke groei, zelfvertrouwen en respect voor elkaar.

Handig om te weten

We vertellen je graag een paar handige dingen om te weten binnen Tabonon. Zorg ervoor dat je ongeveer 20 minuten van tevoren aanwezig bent op de locatie. Op deze manier kun je je goed voorbereiden op je les.

Voor elke type les heb je bepaalde materialen nodig. Deze kun je aanschaffen bij Tabonon. Ook mag je deze zelf aanschaffen, maar we helpen je graag met het juiste en beste materiaal. Hieronder geven we je een overzicht van wat je nodig hebt per les. Kom de volgende keer een half uur eerder als je je materiaal bij Tabonon aanschaft.

Gastheren, gastvrouwen en trainers mag je altijd aanspreken op onze locaties. Zij staan allemaal klaar om je te helpen!

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt over sporten bij Tabonon. Heb je na het lezen van deze pagina vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

Kickboksen Zwolle
Zonder titel (1200 x 800 px) (3000 x 500 px) (2400 x 500 px)-5

Wat heb je nodig voor kickboksen?

 • Kleding (T-shirt en broek)
 • Bidon
 • Handdoek
 • Kickbokshandschoenen
 • Scheenbeschermers
 • Bitje
 • Bandage
 • Toque voor de mannen
 • Eventueel kniebeschermers

Wat heb je nodig voor MMA?

 • Kleding (T-shirt en broek)
 • Bidon
 • Handdoek
 • MMA-handschoenen
 • Scheenbeschermers

Wat heb je nodig voor BJJ, HITT-training, Krachttraining en Yoga?

 • Kleding (T-shirt en broek)
 • Bidon
 • Handdoek
 • Verder geen materiaal nodig

Wat heb je nodig voor Grappling?

 • Kleding: Gi
 • Bidon
 • Handdoek
 • Verder geen materiaal nodig
1 (1 van 1)-228

Materiaal

Bij Tabonon helpen we graag bij de aanschaf van jouw materiaal! We hebben een breed assortiment en bieden alles wat je nodig hebt voor een les. Bij ons ben je verzekerd van het beste en juiste materiaal. Je kunt onze producten ook online aanschaffen. Maar als je een half uurtje voor je les langskomt, kunnen we je helpen met de juiste maten. We staan voor je klaar! Door op de onderstaande link te klikken, kun je ons assortiment bekijken.

Lidmaatschap

Wat leuk dat je hebt gekozen voor een lidmaatschap bij Tabonon! We bieden diverse tarieven aan, waaronder abonnementen, losse lessen en strippenkaarten. Bovendien maken we onderscheid tussen volwassenen en jeugd. Voor alle details over de speciale mogelijkheden die we voor jou hebben, kun je klikken op de onderstaande link!

Algemene voorwaarden
1 (1 van 1)-179

Lesaanbod

Ontdek de mooie wereld van vechtsporten bij Tabonon en maak kennis met onze diverse trainingsmogelijkheden, variërend van kickboksen tot grappling. We bieden veel verschillende lessen aan. Voor al onze soorten lessen mag je apart een proefles doen. Door te klikken op de onderstaande knop kom je terecht op onze sportschool pagina. Hier vind je alle informatie en uitleg over onze lessen. 

Aanmelden via Virtuagym

Al onze lessen vind je overzichtelijk terug in Virtuagym. Op deze website/app kun jij je aanmelden voor een les. De app is gratis te downloaden. Je logt in met jouw gegevens, vervolgens klik je op 'rooster' en kies je de gewenste les. Daarna meld je je aan door op 'meedoen' te klikken. Aanmelden voor een les is verplicht, zodat we een overzicht hebben van wie er allemaal aanwezig zullen zijn.

1
Quote
Quote (2)
Zonder titel (1200 x 800 px) (3000 x 500 px) (2400 x 500 px)-6

Veiligheid

Tabonon is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je gezien wordt. Iedereen mag zich zowel emotioneel als fysiek veilig voelen. Bij Tabonon trainen we met elkaar en kan iedereen met iedereen trainen, ongeacht het niveau.

Sfeer​

De sfeer bij Tabonon is uniek. Gezelligheid. Iedereen voelt zich welkom. Er is ruimte voor ontspanning. Er ontstaan nieuwe vriendschappen. Voor sommigen is Tabonon een tweede thuis. In de training is er ruimte om te lachen. Na de training een kopje koffie of thee.​

Kwaliteit

Kwalitatief goede trainingen, gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers. Iedere training biedt de mogelijkheid om iets te leren en om grenzen te verleggen. Bij Tabonon worden technische vechtsporters opgeleid met doorzettingsvermogen. ​

Professionaliteit

De ontwikkelingen volgen en innovatief zijn. Elkaar met respect behandelen. Samen competenties vergroten. Open en eerlijk feedback geven.

Tabonon nieuws

Ontvang alle nieuwe ontwikkelingen van Tabonon via onze nieuwsbrief. Hierin vind je informatie over nieuwe lessen, gewijzigde roosters, aangepaste openingstijden tijdens feestdagen, evenementen, vacatures, activiteiten, en nog veel meer. Het is handig om op de hoogte te blijven van al deze onderwerpen, dus meld je aan voor onze nieuwsbrief.

1 (1 van 1)-122
3

Tabonon Social Media

Alle nieuwe ontwikkelingen van Tabonon worden ook gedeeld op social media. Denk hierbij aan informatie over nieuwe lessen, aangepaste roosters, gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen, evenementen, vacatures, activiteiten en nog veel meer. Bovendien worden er dagelijks leuke foto's en video's gepost. Door ons te volgen blijf je op de hoogte van al deze onderwerpen en krijg je een blik achter de schermen.

Werken of stage lopen bij Tabonon

Wil jij werken bij de leukste en gezelligste sportschool van Zwolle? Jij bent niet zomaar op zoek naar een nieuwe baan; je zoekt een team dat aanvoelt als een tweede familie! Bij Tabonon zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Voor ons staat jouw persoonlijkheid voorop, gevolgd door wat jij aan Tabonon kunt bijdragen. Het is voor ons van groot belang dat jij jezelf kunt zijn binnen Tabonon en dat je werk doet wat je leuk vindt.

Algemene voorwaarden

Eigenaresse Hanieh over Tabonon

Als jong meisje kwam ik, samen met mijn vader, moeder en twee broers, naar Nederland. Buiten hen had ik geen eigen familie, maar in de wereld van de sport vond ik mijn eigen 'familie'. Met Tabonon wilde ik een hechte sportorganisatie creëren. Ik geloof sterk in de verbindende kracht van sport.

Toen ik met Tabonon begon, merkte ik dat elk individu zijn eigen verleden met diverse uitdagingen had. Mijn doel was om iedereen te ondersteunen en in te spelen op de behoeften van elk persoon. Op deze manier is Tabonon alleen maar gegroeid, en nu zijn we meer dan alleen een sportschool; we zijn een maatschappelijke sportschool die mensen helpt door middel van sport.

Of het nu gaat om fitter worden, herstellen van een burn-out, of trainen voor een vechtsportwedstrijd, wij streven ernaar om mensen op alle mogelijke vlakken te ondersteunen, van A tot Z.

 

Zonder titel (1200 x 800 px) (3000 x 500 px) (2400 x 500 px)

Vechtsportregels

1. Bij binnenkomst doe je je schoenen uit.
2. Stel je voor aan iedereen die je nog niet kent.

3. Groet je trainer en medeleden op de mat door een kleine buiging te maken en "osu" te zeggen.
4. Zoek vervolgens een plekje in de rij. 
5. Zorg ervoor dat je op de rij staat voordat de trainer arriveert. 
6. De persoon vooraan in de rij weet wat hij moet zeggen. 
7. De trainer zegt: "Seeza, maak je gereed." 
8. Ga op je knieën zitten met vuisten op de bovenbenen. 
9. De trainer zegt "Mokso", wat meditatie betekent. 
10. Sluit je ogen tijdens de meditatie. 
11. De trainer zegt: "Mokso yame" betekent het einde van de meditatie. 
12. De persoon vooraan zegt dan "Sensei ni rei," wat een groet aan de trainer betekent. 
13. Iedereen antwoordt met "Osu," een beleefdheidsvorm die op dat moment betekent: "Ik ben het er mee eens." 

 

tabonon regels (Document (A4))