Vacature Administratief Medewerker

Vacature Adminstratief Medewerker

Vacature Administratief Medewerker

Wij geloven dat mensen het beste tot hun recht komen als ze doen wat ze leuk vinden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, vrijheid en mogelijkheden om je eigen werkzaamheden (in overleg) in te delen. Bij Tabonon kom je te werken in een innovatieve, maatschappelijke en dynamische omgeving. Je werkt in een gepassioneerd, jong en getalenteerd team in een groeiend bedrijf. Je werkt samen met een financieel medewerker, onze accountant en vaak ook een stagiair. Het Tabonon team bestaat uit ongeveer 66 medewerkers, waarvan er ongeveer 10 achter de schermen werken waar je veel mee samenwerkt. We kijken samen naar jouw mogelijkheden en wensen wat betreft het aantal uren/dagen en de werkzaamheden. Wij bieden een klimaat waarin je kunt ontwikkelen/doorgroeien tot de beste versie van jezelf. Eigen ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd. Daarnaast is de sfeer bij ons altijd goed en gezellig. We hebben we veel evenementen en feestjes, waar iedereen altijd welkom is.

 

Financieel/administratief medewerker

In ons groeiende bedrijf vinden er steeds meer werkzaamheden buiten de mat en achter de schermen plaats. Hiervoor zijn we op zoek naar een kritische financieel/administratieve medewerker met een verscheidenheid aan kwaliteiten. Het gaat hierbij onder andere om het managen van de financiële administratie (crediteuren en debiteuren), controleren van medewerkers, roosters, salarissen uitbetalen, ledenadministratie en het voorraadbeheer van vechtsportmaterialen. Hou jij van analyseren, met cijfers werken en structureren? Dan ben jij misschien wel de topper die wij zoeken!

 

Profiel

In de eerste plaats hou je van cijfers en ben je precies. Daarnaast voel je je verantwoordelijk voor je werk. De functie die jij zal uitvoeren bevat veel verschillende taken, die alleen door jou gecontroleerd worden. Vrienden, familie en collega’s kennen jou als eerlijk, integer en oprecht. Je bent een loyale ambassadeur voor Tabonon en zorgt daarom goed voor je uiterlijke en innerlijke gezondheid. Je voelt je betrokken bij Tabonon en helpt proactief mee om Tabonon te verbeteren. Je bent sociaal, toegankelijk, klantvriendelijk en houdt ervan om in een team met anderen samen te werken. Je zet graag een stap extra om kwaliteit te kunnen leveren, ook ongevraagd en je stelt je flexibel en behulpzaam op ten opzichte van collega’s en klanten. Je functioneert op MBO4 of HBO werk- en denkniveau en daardoor kun je kritisch naar jezelf kijken: je stelt je leerbaar op, staat open voor feedback en kunt reflecteren op je eigen gedachten, gevoel en gedrag om jezelf te ontwikkelen.

 

Wat wij vragen

  • Je herkent jezelf in het bovenstaande en draagt deze ook uit;
  • Je hebt kennis van de relevante theorie (Excel, boekhouden etc.) en/of bent bereid om deze kennis verder te ontwikkelen;
  • Je wil tussen de 8-24 uur per week werken.

 

Interesse?

Interesse in deze functie? We ontvangen je sollicitatie graag!

Is deze functie niet helemaal passend, maar heb je wel een passie en/of talent waarmee jij Tabonon denkt te kunnen verrijken? Mail dan ook gerust, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Parttime uren: 8-24 per week

Rooster: maandag t/m vrijdag