Tabonon breidt uit!

Tabonon breidt uit en neemt Sportcentrum Hasselt over!

 

Tabonon breidt uit en neemt Sportcentrum Hasselt over, waardoor het binnenkort Tabonon Hasselt zal heten! Hierdoor krijgt Tabonon ook een plekje in Zwartewaterland. Tabonon is al actief in Zwolle, Overijssel en Salland.

 

Wat deze overname bijzonder maakt, is het persoonlijke aspect. Jan-Willem en Selina, de huidige eigenaren van Sportcentrum Hasselt, kennen Hanieh, de eigenaresse van Tabonon, al van vroeger. De eigenaren van Sportcentrum Hasselt deelden online dat door verschillende gebeurtenissen in hun privéleven het niet langer mogelijk was om een volledige sportschool te runnen. Echter wilden ze wel graag dat het sportcentrum zou blijven bestaan.

 

Ook Jan-Willem wil actief blijven in het begeleiden van wedstrijdvechters; zijn passie en hart liggen bij het kickboksen en coachen van anderen. Tegelijkertijd was Tabonon op zoek naar een hoofdtrainer voor de wedstrijdvechters binnen Tabonon. Beide partijen kenden elkaar van vroeger en kwamen daarom met elkaar in contact om te overleggen wat ze voor elkaar konden betekenen.

 

Tabonon zag gelijk veel potentieel in de sportschool in Hasselt. Dankzij de 21 jaar ervaring die ze hebben opgebouwd, kunnen ze echt wat moois maken van de sportschool. Het uitgebreide aanbod, jeugdprogramma's, beleidsontwikkeling en samenwerkingen met gemeenten en landelijke initiatieven zullen ook in Hasselt worden geïntroduceerd. Daarnaast zullen er diverse evenementen voor recreanten, jeugd en leden worden georganiseerd, en zal er aandacht zijn voor zorg met verschillende therapiesessies en weerbaarheidstrainingen.

 

Door de overname kan het bestaande team en de sportschool in Hasselt blijven bestaan, wat voor Tabonon een belangrijke reden was om deze stap te zetten. Het is echt een mooi team. Ze gaven ons gelijk het gevoel waar Tabonon voor staat: een hechte club met elkaar en voor de leden. Het team in Hasselt straalt dezelfde Tabonon-sfeer uit, en daarom past deze overname perfect binnen de visie en missie van Tabonon.

 

Een mooi aspect van deze overname is dat Tabonon op zoek was naar een hoofdtrainer voor de wedstrijdgroep, precies waar Jan-Willems passie ligt. Door samen te werken kan Tabonon zijn expertise inzetten in Hasselt, terwijl Jan-Willem als hoofdwedstrijdtrainer bij Tabonon aan de slag kan. Met zijn jarenlange ervaring zal hij het team zeker versterken. Hij heeft 80 tot 100 wedstrijden gevochten en is zelf twee keer Nederlands kampioen geweest! Met deze expertise zal hij een grote meerwaarde zijn voor onze jeugd en volwassen vechters.

 

Zowel Tabonon als het team, zowel de leden in Zwolle als in Hasselt, en de trainers in Hasselt zijn zeer enthousiast over deze ontwikkeling. Vanaf 1 september opent Tabonon Hasselt haar deuren. Tot die tijd hebben we de gelegenheid om te verbouwen, de omgeving te informeren en het team voor te bereiden. Er liggen plannen klaar voor uitbreiding, vernieuwing en verbetering, waarbij de kernwaarden, missie en visie van Tabonon centraal zullen staan.

 

Met veel enthousiasme kijkt Tabonon en Sportcentrum Hasselt uit naar deze nieuwe fase en naar de toekomst van Tabonon Hasselt!

 

image1 (1)