Seminar Remy Bonjasky

1 (1 van 1)-91

Seminar Remy Bonjasky voor onze business club kickboksen. Op 7 april 2023 hebben we mogen genieten van een unieke en toffe training.

Drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix kwam langs bij Tabonon. Hij verzorgde een gave training voor onze businessclub kickboksen. Ontzettend leuk om deze succesvolle kickbokser en ondernemer te mogen ontvangen.

Het was een training van anderhalf uur waarin er gewerkt werd aan de technieken. Op een gegeven moment kwamen er uitdagende combinaties naar voren. Remy Bonjasky geeft aan dat hij in zijn training het vooral mooi vindt om aan de techniek van kickboks te werken. Elke trainer kan mensen moe maken, maar het mooiste is om mensen iets te leren.

Na afloop van de training kregen de leden van onze businessclub kickboksen de kans om vragen te stellen. Hier kwamen mooie verhalen en leerpunten naar voren. Zo kwam er naar voren dat kickboksen naast fysieke ook een mentale gezondheid oplevert. Remy Bonjasky geeft aan dat hij mentaal sterk is geworden van zijn ervaringen en het gehele proces. Elke wedstrijd of training levert je mentaal een nieuwe uitdaging en druk op. Hier moet je telkens opnieuw doorheen en dat maakt mij mentaal sterk, geeft Remy Bonjasky aan.

In samenwerking met Boer Glas en vhm | accountants & belastingadviseurs is deze mooie seminar georganiseerd. De leden van onze Businessclub hebben genoten van de training. Het is een hechte en enthousiaste groep mensen. De training heeft opnieuw vandaag 25 ondernemers van de businessclub kickboksen een onvergetelijke ervaring rijker gemaakt. Aansluitend hebben we heerlijk geluncht bij Boer Glas thuis.

Remy Bonjasky zegt het volgende over Tabonon: ‘’Ik vind Tabonon er netjes en verzorgd uit zien. Dat vind ik belangrijk. Daarnaast is het vrij en toegankelijk. Als ik kijk naar de mensen zijn ze heel vriendelijk. De businessclub van Tabonon vind ik echt een hele leuke club mensen bij elkaar. Ze zijn met een glimlach bezig, je geeft en krijgt energie van deze groep. Als ik Tabonon in één woord moet omschrijven: erg leuk. Dat zijn er twee, maar zo zie ik Tabonon.''

Wil jij ook onderdeel zijn van deze mooie businessclub? Het is een sportieve manier van netwerken en verbinden. Voel je welkom en neem gerust contact met ons op voor een proefles. Wie weet zien we jou tijdens ons volgende uitje!