De onmisbare bijdrage van Maura

1 (1 van 1)-78
De onmisbare bijdrage van accountant Maura aan Tabonon 
Zonder Maura zouden we niet staan waar we nu staan.  Voor Tabonon is Maura een onmisbare schakel.
Jaren geleden, meer dan tien om precies te zijn, was ik, Hanieh, eigenaresse van Tabonon, op zoek naar een nieuwe boekhouder. Ik zocht iemand die niet alleen de cijfers begreep, maar ook mijn visie en passie voor Tabonon kon delen. Die zoektocht bracht me bij Maura, die toen net lid was geworden van onze sportschool. Maura, een ervaren accountant, zag direct de potentie van Tabonon. En in mij zag ze een inspirerende vrouw die haar bedrijf op een unieke manier leidde, iets wat haar ontzettend aansprak.
Maura kreeg te horen dat ik iemand hiervoor zocht. Ze benaderde me met de vraag of ik aan haar had gedacht en of ze me kon helpen. "Ik heb zeker aan je gedacht," vertelde ik haar, "maar you are out of my league." Ik zei dat ik haar waarschijnlijk niet kon betalen. Maar Maura was vastberaden en zei: "Daar komen we wel uit." Zo begon onze samenwerking. Maura nam meteen de taak op zich om de rommelige boekhouding op te ruimen, wat een opluchting was. Daarna hielp ze mij stap voor stap om Tabonon naar een bloeiend bedrijf te laten groeien.
Maura heeft me geholpen met de kleinste details en de grootste beslissingen. We begonnen klein en groeiden uit tot een team van 75 mensen met vier sportscholen in Zwolle, Raalte en Hasselt. Ze is altijd heel betrokken geweest bij iedere stap en begeleidde ons door elke fase van onze groei. Vanaf moment één en nu nog steeds zitten we elke maand samen om de cijfers te bekijken: wat gaat goed, wat kan beter, en waar liggen de kansen. Haar adviezen, die altijd gebaseerd zijn op onderbouwde cijfers en inzichten, helpen mij met keuzes maken. Ze versterken mijn beslissingen.
Er gaat geen maand voorbij zonder dat ik Maura om advies vraag. Of het nu gaat om het openen van een nieuwe vestiging, het nemen van moeilijke personeelsbeslissingen, of het evalueren van creatieve ideeën, Maura is mijn aanspreekpunt. Ze is niet alleen mijn accountant, maar ook mijn bedrijfsadviseur en een vertrouwde collega. Ze maakt deel uit van ons team, zit in onze groepsapp, en neemt deel aan onze bedrijfsuitjes en feestjes. Ze hoort echt bij Tabonon. Maura heeft ook altijd onze wedstrijdvechters aangemoedigd en is zelf al jaren actief lid van onze sportschool. Ze volgt personal training en zit bij onze businessclub. Haar betrokkenheid bij Tabonon gaat dus veel verder dan alleen de cijfers.
Tijdens de moeilijke coronatijd heeft Maura ons volledig ontzorgd. Ze nam alle zorgen rondom de cijfers uit handen, wat ons door een uitdagende periode heeft geholpen. Maar niet alleen toen, in elke pittige tijd helpt Maura en haar team ons erdoorheen. Op deze manier weten we er weer sterker uit te komen.
Zonder Maura zou Tabonon niet zijn waar het nu staat. Haar uitspraak dat een goede boekhouder zichzelf terugverdient, is een onderschatting. Maura heeft zichzelf namelijk wel tien keer terugverdiend en meer!
Haar bijdrage is van onmisbare waarde en we zijn haar dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan. Haar toewijding, expertise en persoonlijke betrokkenheid hebben ons geholpen om te groeien.
We kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking en succes!