Kracht & conditietraining

1 (1 van 1)-172

Kracht & conditietraining is een combinatie van het versterken van de spieren terwijl je je uithoudingsvermogen verbetert. Dit doe je door middel van het gebruiken van allerlei hulpmiddelen zoals kettlebells en barbells maar ook door het in beweging zetten van je eigen lichaam! Deze lessen zijn in groepsverband waarbij de groep heel gevarieerd is en van alle leeftijden. Veel kickboksers doen deze les erbij om kracht en conditie op te kunnen bouwen. Ook als je geblesseerd bent kun je deze training ernaast doen of als je voor een andere wedstrijdvorm wilt trainen.

Tabonon staat voor elkaar met respect behandelen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onszelf te verbeteren en innovatief te blijven. Zo experimenteren we met nieuwe trainingsmethoden en bieden we verschillende soorten lessen aan. Onze trainers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat onze leden de best mogelijke training krijgen. Bij onze kracht & conditietraining vinden we het belangrijk om in te spelen op jouw wensen en behoeften.

We begrijpen dat iedereen anders is en daarom wordt de training op jou lichaam aangepast. Dit betekent dat je niet altijd hetzelfde doet als de groep. We werken samen met onze leden om de perfecte training te creëren die past bij jou doelen!

 

Wil je een keertje meedoen met de proefles? Schrijf je dan hier in!