Kickboksles 40+

Kickboksles 40+

Kickboks 40+

De kracht van Tabonon is het zorgen voor een goede sfeer, gezamenlijkheid & gelijkwaardigheid. Wij verwelkomen iedereen ongeacht leeftijd of sportachtergrond, je bent welkom om te trainen op je eigen niveau. Tabonon is een kickbokssportschool die zich richt op het creëren van een positieve sfeer waar iedereen welkom is. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een gevorderde sporter, we bieden trainingen aan op elk niveau. Daarom geven wij ook Kickboksles 40+ bij Tabonon.

Kickboksles 40+ is een les voor mannen en vrouwen die het leuk lijken om te kickboksen en al wat ouder zijn. Of het nou 40, 50 of 60 jaar is, leeftijd maakt niet uit. Deze les is super voor mensen die altijd al fanatiek hebben gesport en graag weer actief bezig willen zijn of juist een instappunt nodig hebben om vanuit daar verder te kunnen. Dus heb jij behoefte aan een goede workout waar het tempo goed bij te houden is? Dan is de kickboksles 40+  zeker wat voor jou!

 

Ben jij benieuwd wanneer de lessen zijn? Klik dan hier om het rooster te zien!

LESROOSTER WEST Expand

Wil jij een les meedoen met de training om te kijken of het iets voor jou is? Dat kan gratis, Zie hier het rooster van locatie west!

Kijk hier naar het rooster!

LESROOSTER OOST Expand

Wil jij een les meedoen met de training om te kijken of het iets voor jou is? Dat kan gratis, Zie hier het rooster van locatie oost!

Kijk hier naar het rooster! 

LESROOSTER RAALTE Expand

Wil jij een les meedoen met de training om te kijken of het iets voor jou is? Dat kan gratis, Zie hier het rooster van locatie Raalte!

Kijk hier naar het rooster!