Kickboksles 40+

1 (1 van 1)-129

De kracht van Tabonon is het zorgen voor een goede sfeer, gezamenlijkheid & gelijkwaardigheid. Wij verwelkomen iedereen ongeacht leeftijd of sportachtergrond, je bent welkom om te trainen op je eigen niveau. Tabonon is een kickbokssportschool die zich richt op het creëren van een positieve sfeer waar iedereen welkom is. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een gevorderde sporter, we bieden trainingen aan op elk niveau. Daarom geven wij ook Kickboksles 40+ bij Tabonon.

Kickboksles 40+ is een les voor mannen en vrouwen die het leuk lijken om te kickboksen en al wat ouder zijn. Of het nou 40, 50 of 60 jaar is, leeftijd maakt niet uit. Deze les is super voor mensen die altijd al fanatiek hebben gesport en graag weer actief bezig willen zijn of juist een instappunt nodig hebben om vanuit daar verder te kunnen. Dus heb jij behoefte aan een goede workout waar het tempo goed bij te houden is? Dan is de kickboksles 40+  zeker wat voor jou!

 

Ben jij benieuwd wanneer de lessen zijn? Klik dan hier om het rooster te zien!

Barbecue

Aan het eind van de zomer organiseren we een barbecue voor alle leden van Tabonon. Het is een gezellige middag/avond om nieuwe mensen (van andere locaties) te leren kennen en gezellig samen te eten. Het concept is altijd een Amerikaanse Barbecue dat betekent dat iedereen iets lekkers meeneemt!

Bekijk evenement

Thailand

Elk jaar gaan met de sportschool naar Thailand. Het kickboksen komt oorspronkelijk uit Thailand en hoe vet is het om daar 10 dagen lang te trainen en de cultuur te ervaren. Alle leden mogen mee naar Thailand en ook leden van Team Tabonon gaan mee.

Bekijk evenement

Zomerkamp

Een weekend lang gezelligheid, trainen en lekker eten, dat is het Tabonon zomerkamp. Tijdens het kamp zijn leden en Team Tabonon aanwezig om er een gezellig weekend van te maken. Het zomerkamp zit vol met activiteiten en kickboks- MMA- en BJJ-trainingen.

Bekijk evenement

Seminars

Tabonon nodigt regelmatig externe trainers, wedstrijdvechters of andere inspirerende mensen uit om een seminar te verzorgen. Soms geven zij een kickbokstraining, maar ook BJJ trainers en MMA vechters komen langs.

Bekijk evenement

Volwassenexamens

Elk jaar worden de volwassenexamens georganiseerd. Dit is een evenement voor alle leden van Tabonon. De examens worden georganiseerd om leden een doel te geven om voor te trainen. Er zijn zeven verschillende niveaus en aan elk niveau zijn eisen verbonden waar jij voor kan trainen.

Bekijk evenement

Matsuri

De ervaring hoe het is om een wedstrijd te vechten in de ring, die gunnen we iedereen. Daarom zijn we heel wat jaren geleden begonnen met het organiseren van Matsuri, wat staat voor “feestje”, want dat is het! Tijdens ons eigen kickboksgala Matsuri krijgen leden de kans om een echte wedstrijd te vechten op hun niveau.

Bekijk evenement