Sportief powerkoppel over Tabonon

business

Een Aanrader voor Iedereen

Monique en Thijmen bevelen Tabonon ten zeerste aan, vooral aan mensen die niet gewend zijn te sporten. Ze benadrukken de laagdrempelige en gastvrije sfeer bij Tabonon, waar iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun sportervaring. Ze raden iedereen aan om een proefles te boeken en deel uit te maken van deze mooie sportschool.

De reis van Monique en Thijmen naar Tabonon is een inspirerend verhaal van een sportief powerkoppel dat samen laat zien hoe je van sport kunt genieten. Ze tonen aan dat sporten niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest en sociale leven.

 

De sfeer binnen Tabonon, omschreven door Thijmen en Monique

Thijmen: "Het is gezellig en rustig, er heerst een gemoedelijke sfeer. Iedereen is betrokken en heeft oog voor elkaar, vooral tijdens de trainingen."

Monique: "Tabonon nodigt echt uit. Als je binnenloopt, merk je dat je echt gezien wordt. Als je zelf aan het trainen bent en iemand is nieuw, dan geef je elkaar een hand en stel je jezelf voor. Dat doe je ook omdat je weet hoe fijn het was toen je zelf voor het eerst binnenkwam."

 

De Hoogtepunten bij Tabonon

Het grote hoogtepunt voor Monique en Thijmen was het Business Kickboxing Gala in maart 2023. ''Dat was heel gaaf om mee te maken.'' Daarnaast biedt trainen bij Tabonon hen elke week een mooie ervaring. Ze genieten van de uitdagingen die Tabonon biedt en waarderen de hechte groepssfeer en gezelligheid, vooral ook binnen de Business Club Kickboksen.

 

De Impact van Tabonon op Monique en Thijmen

Monique en Thijmen zijn vanaf het eerste moment erg te spreken over Tabonon. De diversiteit en saamhorigheid spreken hen beiden erg aan. Ze vinden het leuk dat mensen van alle leeftijden en niveaus samen trainen. Wekelijks volgen ze personal training, wat uitstekend bevalt. Ook zijn ze lid van de Business Club Kickboksen. Elke dinsdagochtend trainen ze samen tijdens het business kickboksuur.

Ook geven ze aan dat Tabonon niet alleen hun fysieke fitheid heeft verbeterd, maar ook invloed heeft gehad op hun mentale welzijn. Monique heeft geleerd hoe ze haar energie effectief kan verdelen, wat cruciaal is voor haar als onderneemster. Thijmen daarentegen zag het als een kans om iets nieuws te leren en uit zijn comfortzone te stappen.

 

Waarom Thijmen en Monique voor Tabonon kozen

Thijmen: ‘’Ik denk dat het begon bij dat we de sport zelf ontzettend leuk vonden. Het is lekker om actief bezig te zijn en het is een erg gemêleerd gezelschap, allerlei verschillende mensen sporten door elkaar heen. Verder werd er goed lesgegeven en voelde het gewoon als een prettige omgeving.’’

Monique: ‘’Daar sluit ik me bij aan. Als je een keer een les bijboekt kom je mensen van jong tot oud tegen in de les. Wat ik verder een mooi compliment vindt aan Tabonon, is dat je nooit bij een les verkeerd kan kiezen. Welke les je ook kiest, iedereen houdt rekening met elkaar. De vrouwengroep vind ik ook altijd heel erg leuk, daar kom je ook wat jongere meiden tegen. Ik vind het dan ook ontzettend gezellig om daar mee te trainen.’’

 

De Toevallige Ontdekking

Monique en Thijmen hebben hun weg naar Tabonon op een heel toevallige manier gevonden. Monique en Thijmen zijn al jaren een sportief koppel. Nadat het bedrijf waar ze voorheen trainden failliet ging tijdens de coronatijd, zochten ze naar nieuwe mogelijkheden. Op een zondagmiddag besloten ze allebei online te zoeken naar sportmogelijkheden en kwamen tot hun verbazing, zonder overleg, allebei bij Tabonon terecht. De diversiteit en uitdaging die kickboksen en Tabonon boden, spraken hen meteen aan. Na een succesvolle proefles waren ze overtuigd dat ze de juiste keuze hadden gemaakt.

x

Vond je deze blog leuk? Klik HIER voor nog meer interessante blogs van Tabonon.