Get Fighting Fit

Get fighting fit

Naast sporten is het natuurlijk ook erg belangrijk om goed en gezond te eten. Daarom bieden we een voedingsconsult aan. Tijdens dit voedingsconsult kijkt een voedingsdeskundige mee met jouw eet- en drinkgedrag en worden er tips gegeven hoe er op een verantwoorde manier met eten en drinken om kan worden gegaan.

Business Kickboksgala

Jaren geleden waren de kickboksgala’s niet geschikt voor jeugdleden, toch wilden we iets organiseren waardoor jeugdleden een moment kregen om te laten zien wat ze hadden geleerd. De jeugdexamens heeft verschillende niveau’s, namelijk Wolf, Poema, Gorilla, Tijger, Arend, Beer en Leeuw.

Bekijk evenement

Foodtrucks 20 jaar jubileum

Tabonon bestaat 20 jaar! Er zullen bij Lampe heel veel lekkere foodtrucks aanwezig zijn met lekker eten. Over de foodtrucks is nog niet heel veel bekend, dus hou de website pagina in de gaten!

Bekijk evenement

Stormbaan 20 jaar jubileum

Voor het 20 jarige bestaan van Tabonon wordt een feest gevierd! Op dit feest komt ook een leuke stoormbaan voor jongeren en volwassenen.

Bekijk evenement

Locatie van het feest 20 jaar bestaan Tabonon!

Het festival van ons wordt gegeven op 1 juli bij de Beachclub Raalte aan de Almelosestraat 2, 8102 HD Raalte.

Bekijk evenement

Vervoer naar 20 jaar Tabonon feest.

Heb jij geen vervoer om naar het feest van 20 jaar Tabonon te gaan? Wij hebben een bus geregeld. Zie de pagina voor informatie!

Bekijk evenement

Muziek bij 20 jaar Tabonon

Het feest voor het 20 jarige bestaan begint bijna! Wil jij weten wat voor muziek er wordt gespeeld? Bekijk de pagina!

Bekijk evenement

Tijden 20 jaar tabonon festival

Het feest voor het 20 jarige bestaan begint bijna! Wil jij weten wanneer je kan komen/en wanneer het feest is afgelopen? Bekijk de pagina!

Bekijk evenement

Recensie Renzo Koopman

“Trainen bij Tabonon is goed voor mijn conditie maar ook goed voor mijn mentale gesteldheid. Er zijn fijne trainers en trainsters op een professioneel niveau. De sfeer is gemoedelijk en betrouwbaar. Het klopt hier gewoon, ik voel me hier thuis.

Bekijk evenement

Glory kijken

Je grootste helden in de ring tekeer zien gaan! Normaalgesproken staan we natuurlijk zelf in de ring om onze beste prestatie neer te zetten. Maar nu kunnen we even lekker chillen en genieten van wat de grote vechters allemaal in huis hebben.

Bekijk evenement

Business event

Op 11 november gaan we met de leden van de Tabonon Businessclub samen in mooie auto’s rijden bij Wensink Mercedes-Benz in Zwolle. Daarna gaan we gezellig met elkaar eten en komt er een Michelin ster kok het diner verzorgen. Ben jij als Businessclub lid er ook bij?

Bekijk evenement