Vacature Financieel Medewerker

Financieel medewerker Zwolle

Financieel medewerker

In ons groeiende bedrijf vinden er steeds meer werkzaamheden buiten de mat en achter de schermen plaats. Voor die werkzaamheden zijn we op zoek naar een kritische financieel medewerker met een verscheidenheid aan kwaliteiten. Het gaat hierbij onder andere om het managen van alle financiële administratie (crediteuren en debiteuren), controleren van medewerkers, roosters, salarissen uitbetalen, ledenadministratie en het organiseren van de in- en verkoop van vechtsportmaterialen. Hou jij van analyseren, met cijfers werken en structureren? Dan ben jij misschien wel de topper die wij zoeken!

Profiel

In de eerste plaats hou je van cijfers en ben je precies. Daarnaast voel je je verantwoordelijk voor je werk. De functie die jij zal uitvoeren bevat een veel verschillende taken, die alleen door jou gecontroleerd worden. Vrienden, familie en collega’s kennen jou als eerlijk, integer en oprecht. Je bent een loyale ambassadeur voor Tabonon en zorgt daarom goed voor je uiterlijke en innerlijke gezondheid. Je voelt je betrokken bij Tabonon en helpt proactief mee om Tabonon te verbeteren. Je bent sociaal, toegankelijk, klantvriendelijk en houdt ervan om in een team met anderen samen te werken. Je zet graag een stap extra om kwaliteit te kunnen leveren, ook ongevraagd en je stelt je flexibel en behulpzaam op ten opzichte van collega’s en klanten. Je functioneert op HBO (of hoger) werk- en denkniveau en daardoor kun je kritisch naar jezelf kijken: je stelt je leerbaar op, staat open voor feedback en kunt reflecteren op je eigen gedachten, gevoel en gedrag om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij vragen

  • Je herkent je in de kernwaarden van Tabonon en draagt deze ook uit;
  • Je hebt kennis van de relevante theorie (Excel, boekhouden etc.) en/of bent bereid om deze kennis verder te ontwikkelen;
  • Je traint bij Tabonon of bent bereid om bij ons te trainen;
  • Je bent 16-24 uur per week beschikbaar en bent bereid extra tijd te investeren voor eventuele opleiding/ontwikkeling;

Wat wij bieden

Bij Tabonon kom je te werken in een innovatieve, dynamische omgeving. Je werkt in een gepassioneerd, jong, getalenteerd, hoger opgeleid team in een groeiend bedrijf. We brengen je in contact met professionals, kwaliteit en de nieuwste (theoretische) ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij geloven dat mensen het beste tot hun recht komen als ze doen waar hun hart ligt, krijg je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en mogelijkheden om je eigen werkzaamheden (in overleg) in te delen. We kijken daarbij samen naar jouw mogelijkheden en wensen wat betreft het aantal uren/dagen en de werkzaamheden. Wij bieden een klimaat waarin je kunt ontwikkelen/doorgroeien tot de beste versie van jezelf. Eigen ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd.

Interesse?

Interesse in deze functie? We ontvangen je sollicitatie graag!

Is deze functie niet helemaal passend, maar heb je wel een passie en/of talent waarmee jij Tabonon denkt te kunnen verrijken? Mail dan ook gerust, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Parttime uren: 12-20 per week

Rooster:

  • ma-vr