Damesuur

Dames uur

Tabonon is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je gezien wordt. Iedereen mag zich zowel emotioneel als fysiek veilig voelen. Bij Tabonon trainen we met elkaar en doen we het samen. Vind jij het spannend om gelijk gemende groepslessen te volgen? Dan is het damesuur kickboksen op de donderdagavond iets voor jou! Naar deze training komt altijd een gezellige club dames die eerst samen gaan trainen en daarna nog even lekker met elkaar nazitten voor een kopje thee of koffie.

Wil jij een les meedoen met de training om te kijken of het iets voor jou is? Dat kan gratis. We begrijpen dat je het misschien spannend vindt, maar de trainer weet dat je voor het eerst meedoet en houdt hier rekening mee. Het damesuur kickboksen staat echt in het teken van laagdrempeligheid en wordt in groepsvorm gegeven. Vergis je niet, het is zeker een goeie training waar je hard aan het werk moet! Je traint alleen met vrouwen vanaf 14 jaar. Dit damesuur is een goed instappunt om weer fit te worden. De lessen worden gegeven elke donderdagavond van 19:00 tot 20:00.

 

Wil jij graag een proefles volgen? Klik dan hier!

Barbecue

Aan het eind van de zomer organiseren we een barbecue voor alle leden van Tabonon. Het is een gezellige middag/avond om nieuwe mensen (van andere locaties) te leren kennen en gezellig samen te eten. Het concept is altijd een Amerikaanse Barbecue dat betekent dat iedereen iets lekkers meeneemt!

Bekijk evenement

Thailand

Elk jaar gaan met de sportschool naar Thailand. Het kickboksen komt oorspronkelijk uit Thailand en hoe vet is het om daar 10 dagen lang te trainen en de cultuur te ervaren. Alle leden mogen mee naar Thailand en ook leden van Team Tabonon gaan mee.

Bekijk evenement

Zomerkamp

Een weekend lang gezelligheid, trainen en lekker eten, dat is het Tabonon zomerkamp. Tijdens het kamp zijn leden en Team Tabonon aanwezig om er een gezellig weekend van te maken. Het zomerkamp zit vol met activiteiten en kickboks- MMA- en BJJ-trainingen.

Bekijk evenement

Seminars

Tabonon nodigt regelmatig externe trainers, wedstrijdvechters of andere inspirerende mensen uit om een seminar te verzorgen. Soms geven zij een kickbokstraining, maar ook BJJ trainers en MMA vechters komen langs.

Bekijk evenement

Volwassenexamens

Elk jaar worden de volwassenexamens georganiseerd. Dit is een evenement voor alle leden van Tabonon. De examens worden georganiseerd om leden een doel te geven om voor te trainen. Er zijn zeven verschillende niveaus en aan elk niveau zijn eisen verbonden waar jij voor kan trainen.

Bekijk evenement

Matsuri

De ervaring hoe het is om een wedstrijd te vechten in de ring, die gunnen we iedereen. Daarom zijn we heel wat jaren geleden begonnen met het organiseren van Matsuri, wat staat voor “feestje”, want dat is het! Tijdens ons eigen kickboksgala Matsuri krijgen leden de kans om een echte wedstrijd te vechten op hun niveau.

Bekijk evenement