coachsessies JP

Coachsessies JP

Overwin je angst en ontdek je eigen kracht met coachsessies van JP

In een wereld waarin angst vaak als een belemmering wordt gezien, is het inspirerend om het verhaal te horen van iemand die angst heeft omgezet in kracht. JP de Kam, een voormalige sportdocent die al jaren stuntman is en nu ook coach, heeft zich zijn hele leven beziggehouden met het overwinnen van angsten en helpt nu anderen om hetzelfde te doen.

 

Vanaf nu biedt Tabonon coachsessies aan van JP om te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een individueel coachingstraject gericht op het overwinnen van angst, het verwerken van trauma's en het aanpakken van persoonlijke uitdagingen of problemen. Door een combinatie van gesprekken, meditaties, lichaamswerk en huiswerkopdrachten helpt hij mensen om angsten te begrijpen en om te zetten in kracht. Of het nu gaat om het overwinnen van vliegangst of het omgaan met interne zelfkritiek, J.P. biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor groei en ontwikkeling.

 

Met 15 JAAR ervaring als stuntman, acht jaar LESGEEF ervaring in het speciaal onderwijs ALS SPORTDOCENT en het werken met kinderen met moeilijk gedrag en in jeugdgevangenissen, heeft JP veel kennis van menselijk gedrag en de impact van angst op ons leven. In zijn dagelijks leven en werk heeft hij ongelooflijk veel te maken met angst en heeft hij deze weten om te zetten in succes.

 

Maar hoe kan hij zijn werk doen als stuntman? MEDE dankzij Tabonon en zijn toewijding aan kickboksen. Door kickboksen heeft hij een sterk lichaam ontwikkeld. In tegenstelling tot traditionele fitness, waarbij je vaak slechts één spiergroep traint, biedt kickboksen een totale workout. Bovendien verbetert het zijn lenigheid, wat cruciaal is voor zijn werk. Hij traint al dertien jaar TWEE TOT drie keer per week bij Tabonon. Deze constante inspanning versterkt niet alleen zijn lichaam, maar ook zijn geest, waardoor hij klaar is voor elke uitdaging die op zijn pad komt.

 

Ook komt het leren omgaan met angst terug in zijn hobby: JP heeft een passie voor extreme sporten, zoals basejumpen en wingsuit vliegen. Hij heeft meer dan 1200 keer uit een vliegtuig gesprongen en heeft zelfs een menselijk kanon gebouwd. Zijn liefde voor adrenaline en avontuur heeft hem naar evenementen over de hele wereld gebracht, waar hij niet alleen deelneemt, maar ook zelf organiseert.

 

Na een persoonlijke wereldreis naar landen als India, Nepal en Bali, maakte JP kennis met oosterse wijsheden en inzichten. JP gebruikt deze ervaringen tijdens zijn coaching sessies, waarin hij zijn ervaring, omgang met angst en holistische werkwijze naast elkaar legt om jou te helpen.

 

Tijdens zijn reis twijfelde hij nog even of hij weer zou gaan kickboksen. Maar Tabonon heeft zo'n warme en hechte familiesfeer gecreëerd, dat hij ontdekte dat hij deze fijne omgeving niet kon missen. Met veel passie heeft hij zich opnieuw bij Tabonon aangesloten om te gaan kickboksen. Wat ons nu ook weer tot deze mooie samenwerking heeft gebracht.

 

Het verhaal van JP herinnert ons eraan dat angst niet altijd een obstakel hoeft te zijn, maar een kans biedt voor persoonlijke groei en kracht.

 

Wil jij samen met JP werken aan jouw persoonlijke doelen? Neem dan gerust contact met ons op.