BK posters (Instagram Story) (Document (A4))

Onze businessclub leden gaan de ring in!

 

Tabonon is twee jaar geleden begonnen met de businessclub kickboksen. Deze groep traint op dezelfde manier als onze andere groepslessen bij Tabonon. Maar met een ander soort groep, vergelijkbaar met onze gevorderden, recreanten en damesuur. Zo hebben we dus ook een groep ondernemers en mensen uit het zakenleven.

 

In het begin vroeg Tabonon zich af hoe we deze groep training moesten geven. Maar al snel realiseerde Tabonon dat we dit gewoon op onze eigen manier moesten doen, net als bij de andere groepslessen. Dat is waar onze kracht ligt en waar we goed in zijn. We willen onze kernwaarden, sfeer, professionaliteit, kwaliteit, veiligheid en werkwijze in elke training laten terugkomen.

 

Toen we dit ontdekten, beseften we dat het leuk zou zijn om de businessclub bij al onze evenementen en activiteiten te betrekken. Bovendien leek het ons geweldig om deze groep de ring in te krijgen. Zo geven wij Tim Slager personal training. Tijdens deze training raakte Hanieh van Vilsteren Kamran en Tim Slager in gesprek over een gala speciaal voor de businessclub. Dit bracht ons op het idee om ook de mannen en vrouwen van deze groep een podium te geven.

 

We vonden het gaaf om deze enthousiaste groep ondernemers te laten vechten in de ring tijdens een mooi evenement. We hebben verschillende leden van de businessclub gevraagd wat ze hiervan zouden vinden, en daarop kwamen veel positieve reacties. Als een echte trainer wil je je leerlingen laten groeien en wil je iedereen een stapje verder helpen. Het mooiste is om ergens naartoe te werken. We merkten dat hier behoefte aan was. Als trainer wil je ook voldoen aan de behoeften van je leerlingen en iets betekenen voor hen.

 

Door al deze punten naast elkaar te leggen, ontstond het Business Kickboxing Gala. Op 7 oktober 2023 is het zover. De ondernemers van onze mooie businessclub gaan de ring in. In samenwerking met Tim Slager en Jurian Meijntjes zijn we begonnen met het organiseren van dit evenement.

Dit gala is een kans om te zien hoe sport en ondernemerschap samenkomen om inspiratie en groei te stimuleren. Of u nu een ervaren kickbokser bent of nog nooit een handschoen hebt aangeraakt, deze avond belooft nieuwe inzichten en relaties die kunnen bijdragen aan uw zakelijk succes. 

Programma

Het wedstrijd programma van de avond leest u hier.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Tickets 

Bestel nu jouw ticket voor €35,-. De tickets zijn inclusief:

  • Netwerken
  • Spectaculaire partijen, ondernemer VS ondernemer
  • Een kijkje in de voormalige IJsselcentrale
  • Kunst bekijken van Ronald Westerhuis
  • Toegang tot de afterparty

 

Save the date - kickboksgala

Contact 

Vragen over het Business Kickboxing Gala?

Neem dan contact op via het contactformulier of via de mail: info@tabonon.nl.

Ook kun je ons bereiken via Whatsapp op 06 – 52 33 11 33.

Sponsoren

Het Business Kickboxing Gala wordt mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsoren.

Ontwerp zonder titel