Business Kickboxing Gala

Business Kickboxing Gala

Onze businessclubleden gaan op 19 oktober 2024 weer de ring in!

 

Groot succes
Het eerste Business Kickboxing Gala in Zwolle was een groot succes, vol spektakel en plezier. De vechters presteerden fantastisch en toonden indrukwekkende technieken en vaardigheden, waarbij iedereen als een winnaar werd beschouwd.

Meer dan 300 bezoekers, waaronder ondernemers uit de hele regio, kwamen samen om de ondernemers in de ring aan te moedigen. Het evenement bood de perfecte combinatie van sport en ondernemerschap.

 

Het begin
Tabonon is drie jaar geleden begonnen met de businessclub kickboksen. Deze groep traint op dezelfde manier als onze andere groepslessen bij Tabonon, maar met een ander soort groep, vergelijkbaar met onze gevorderden, recreanten en damesuur. Zo hebben we dus ook een groep ondernemers en mensen uit het zakenleven.

 

Iedereen is gelijk
In het begin vroeg Tabonon zich af hoe we deze groep training moesten geven. Maar al snel realiseerde Tabonon dat we dit gewoon op onze eigen manier moesten doen, net als bij de andere groepslessen. Dat is waar onze kracht ligt en waar we goed in zijn. We willen onze kernwaarden, sfeer, professionaliteit, kwaliteit, veiligheid en werkwijze in elke training laten terugkomen.

Toen we dit ontdekten, beseften we dat het leuk zou zijn om de businessclub bij al onze evenementen en activiteiten te betrekken. We vonden het gaaf om deze enthousiaste groep ondernemers te laten vechten in de ring tijdens een mooi evenement. We hebben verschillende leden van de businessclub gevraagd wat ze hiervan zouden vinden, en daarop kwamen veel positieve reacties. Als een echte trainer wil je je leerlingen laten groeien en wil je iedereen een stapje verder helpen. Het mooiste is om ergens naartoe te werken. We merkten dat hier behoefte aan was. Als trainer wil je ook voldoen aan de behoeften van je leerlingen en iets betekenen voor hen.

 

Een gala voor iedereen!
Door al deze punten naast elkaar te leggen, ontstond het eerste Business Kickboxing Gala in 2023. Tijdens het gala zie je hoe sport en ondernemerschap samenkomen om inspiratie en groei te creëren. Of u nu een ervaren kickbokser bent of nog nooit een handschoen hebt aangeraakt, het Business Kickboxing Gala biedt nieuwe inzichten en relaties die kunnen bijdragen aan uw zakelijk succes.

 

Blijf op de hoogte!
Binnenkort maken we meer bekend over dit te gekke event. Zet de datum alvast in je agenda. Op onze website, LinkedIn, Instagram en Facebook zullen we jullie de komende maanden op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent het gala.

 

Altijd al een keer in de ring willen staan?
Lijkt het jou ook leuk om de ring in te gaan of mee te trainen met onze business club op dinsdagochtend? Ga de uitdaging aan en doe dit jaar mee!

Neem contact met op:

Tel. 06 52331133
Mail: hanieh@tabonon.nl

137

Programma

Het wedstrijd programma van de avond leest u hier, zodra deze bekend is.

business kickboxing gala 1

Deelnemers

Zodra de deelnemers van 2024 bekend zijn, zullen ze op deze pagina verschijnen. Hier ziet u de deelnemers van 2023.

Tickets 

Binnenkort kun je tickets bestellen. De tickets zijn inclusief:

  • Evenement vol belevenis
  • Netwerken
  • Spectaculaire partijen, ondernemer VS ondernemer
  • Een kijkje in de voormalige IJsselcentrale
  • Kunst bekijken van Ronald Westerhuis
  • Toegang tot de afterparty

 

BKG - SAVE THE DATE POST (1)

Contact 

Vragen over het Business Kickboxing Gala?

Neem dan contact op via de mail: Hanieh@tabonon.nl

 

Sponsoren

Het Business Kickboxing Gala wordt mogelijk gemaakt door sponsoren.