BEDRIJFSUITJE ZWOLLE - WENSINK

Bedrijfsuitje Zwolle

Bedrijfsuitje Wensink

Vrijdag 27 januari hebben wij vier toffe sales directeuren werkzaam bij Wensink Aangenaam mogen ontvangen voor een te gek bedrijfsuitje in Zwolle, bestaand uit een kickbokssworkshop.

Renzo Koopman Sales Directeur Ford, Evert van der Wal Divisie Directeur Ford en Kia, Maarten van Houten after sales directeur Ford en Kia en Erwin Dam Sales Directeur Kia.

Samenwerken

Binnen een managementteam staat samenwerken, mogelijkheden verkennen, situaties inschatten, gevoelens herkennen, anticiperen en slim reageren centraal. Dit is gelijk aan kickboksen. Het gaat niet om elkaar knock-out slaan, maar kwetsbaarheid tonen en contact maken met de tegenpartij.

Kickboksen is daarom een mooie manier om de sterktes en zwaktes van je bedrijfsteam vanuit een ander perspectief te bekijken.

We starten met een leuke kennismaking en voorzien je vervolgens van de benodigde bescherming om de Tabonon veiligheid te waarborgen. Toen hebben we de mannen aan het werk gezet met de basistechnieken.

 

Team gevoel

Vervolgens draait het om het team gevoel, in de ring kwamen de mannen van Wensink erachter wie zijn grenzen duidelijk aangeeft, wie er meer aanvallend was en wie meer verdedigend. Na de training kregen we zeer positieve feedback en bevestigde ieder dat de houding tijdens de workshop zeer herkenbaar was hoe er in het team gewerkt wordt.

Zo gaf de Divisie DirecteurEvert van der Wal aan: ‘Renzo Koopmanzijn kwaliteiten tijdens het sporten komen overeen met hoe hij is op de werkvloer. Hij gaat vol motivatie erin, maar tot een bepaalde respectvolle grens. Maar ook de anderen je kan het zo vergelijken met een zakelijke meeting.’

De workshop werd afgesloten met een heerlijke lunch van Everyday Bread & Coffee. Op deze manier hebben de mannen de workshop gezellig kunnen afsluiten en de warme Tabonon sfeer kunnen proeven.

De kickboksworkshop werd gegeven door onze professional en eigenaresse Hanieh van Vilsteren Kamran.

Meer informatie

We staan je graag te woord!