20 jaar Tabonon

20 Jarig bestaan Tabonon!

20 jaar Tabonon

20 Jarig bestaan Tabonon!

Wij als Tabonon bestaan binnenkort 20 jaar en willen dit graag met jullie vieren! Daarom organiseren wij zaterdag 1 juli een groot feest waarbij iedereen welkom is.

 

Het festival is op zaterdag 1 juli 2023 en wordt gegeven bij de Beachclub bij Lampe Raalte aan de Almelosestraat 2, 8102 HD Raalte. Je bent welkom vanaf 19:00 en het feest zal beginnen om 20:00. Iedereen is welkom en je kan een ticket bestellen via de onderstaande link. Neem gerust je vrienden, familie, kennissen of wie dan ook mee! We zullen heerlijke hapjes en drankjes serveren en ook zal er een DJ aanwezig zijn om er een leuk feest van te maken. Zet de datum alvast in je agenda want dit wil je niet missen!

 

Wat nou als je geen vervoer hebt? Er is bus vervoer mogelijk.

 

Er staan ook nog andere activiteiten op de planning, maar die houden wij voor nu nog even geheim. Wil jij er als eerst achter komen wat die activiteiten zijn? Hou dan onze socials en de website in de gaten!

 

Wil jij erbij zijn? bestel dan voor 30 mei jouw ticket en profiteer van onze Early bird actie. Je hebt dan namelijk recht op korting en betaalt slechts €12,50 inclusief 2 muntjes voor drinken!

 

Wacht dus niet langer en verzeker jezelf van een plekje op ons jubileumfeest!

Bestel hier jou tickets!

Koop je ticket!

Verdere informatie: