• Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Workshop, teamuitje of kinderfeestje

Op basis van onze ervaring en expertise kunnen wij verschillende workshops geven. Deze worden altijd op maat gemaakt, zodat het volledig voldoet aan jouw wensen. Een workshop kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding, een sportieve kennismakingsactiviteit,  het vergroten van weerbaarheid en zelfvertrouwen of agressieregulatie.

We hebben reeds workshops verzorgd voor scholieren, studenten, bedrijven, vriendengroepen en families. Dit was in het kader van personeelsfeesten, open dagen, vrijgezellenfeesten, introductieweken en kinderfeestjes. Bij een workshop van Tabonon is succes gegarandeerd!

Uitrusting

Alles wat je tijdens de workshop, teamuitje of je kinderfeestje nodig hebt, zoals bokshandschoenen en scheenbeschermers, kun je van ons lenen. Als je een half uurtje van tevoren aanwezig bent, zoeken we samen de juiste maat voor je uit. Het is wel handig om een bidon mee te nemen.

Kinderfeestje

Ben jij op zoek naar een originele invulling van jouw kinderfeestje? Dan ben je bij Tabonon aan het juiste adres. Onder begeleiding van één van onze jeugdtrainers maken de kinderen op een spelende manier kennis met kickboksen. Ze leren stoere basisstoten en trappen aan de hand van spelletjes, ze worden uitgedaagd door een aantal krachtoefeningen en aan het einde van dit spetterende feest mogen de kinderen zelfs nog even sparren met de trainer.

Wat heb je nodig?

Zorg ervoor dat iedereen sportkleding en een bidon met drinken meeneemt. Omkleden en douchen kan bij ons. Wij zorgen ook voor handschoenen en scheenbeschermers.

Kosten en tijdsduur

Een kinderfeestje bij Tabonon duurt anderhalf uur, maar dit kan eventueel naar jouw wensen aangepast worden. Je betaalt bij minimaal acht kinderen € 10,- per kind.

Aanvragen

Leuk dat je iets bij ons wilt gaan doen. Vul de onderstaande vragen in om het aan te vragen!

Start vandaag met je eerste les, kom langs voor een gratis proefles!

Begin met kickboksen, MMA, krachttraining, yoga of ga lekker bootcampen en train jezelf fit!