Voedingsadvies bij Tabonon

Waarom
Steeds vaker kregen wij vragen over voeding. Wat eet ik voor een training, na een training, hoe kan ik het beste afvallen, ik zou graag willen aankomen, hoe behoud ik mijn spieren tijdens het afvallen, hoe zorg ik voor spieropbouw, welke producten kan ik het beste gebruiken, wat kan ik aan mijn gedrag veranderen, etc. Er is veel te vinden op internet, maar hoe bepaal je of iets een feit of een fabel is? Kan je wel geloven wat je leest? Er zijn zoveel tegenstrijdige berichten over voeding. Leden die hier vragen over hebben, helpen wij graag. We hebben inmiddels al mooie resultaten geboekt met diverse leden. Omdat we willen dat iedereen zijn of haar doel kan bereiken op een gezonde en verantwoorde manier, hebben we besloten ons aanbod op het gebied van voedingsadvies uit te breiden.

Wat
Er zijn verschillende opties als je meer handvaten van ons wilt betreffende voeding.
1. Algemene Voedingstips
Heb je al wat kennis in huis en heb je de tijd en discipline om zelf te bepalen wat je eet, maar zou je graag een document willen met 20 voedingstips als richtlijn om gezond af te vallen? Dan is deze aan de balie te koop voor €4,95.

2. Basisschema Afvallen
Heb je een druk bestaan, vind je het lastig om te bedenken wat je wel en niet kan eten, kan je vaak de discipline niet opbrengen, volg je het liefst een schema zodat je nergens aan hoeft te denken? Dan kan je een basis schema afvallen kopen. Dit is een schema voor een hele maand, met als doel afvallen, incl. boodschappenlijst en recepten. Dit basisschema is voor €9,95 te koop aan de balie. Let op, dit schema is slechts een richtlijn. Ieder mens is anders, iedereen heeft een ander doel. Lees verder voor advies op maat.

3. Advies op maat
Zoals gezegd, iedereen is anders, iedereen heeft een ander doel. Een basisschema is handig, makkelijk en duidelijk, maar het is van vele factoren afhankelijk of het werkt:
– invulling van werk en privé leven
– stress, slaap
– beweegpatroon
– genetisch pakket
– medische voorschriften (bijv. allergie)
– persoonlijke voorkeuren

Het beste voedingspatroon is een patroon wat bij jou past. Heb je hier specifieke vragen over, wil je weten of jouw doel haalbaar is en hoe je dit het beste kan bereiken rekening houdend met bovenstaande factoren? Maak dan een afspraak voor voedingsadvies op maat.

Wil je advies over hoe je gedrag van invloed is op je eetpatroon? Bij slechts 10% van de mensen die gewicht hebben verloren is het resultaat na 3 jaar nog zichtbaar. Dit heeft grotendeels te maken met een gedragsprobleem, in plaats van een voedingsprobleem. Afvallen kan simpel zijn, maar de kilo’s er afhouden is geenszins makkelijk. Dat heeft veel meer met je gedrag te maken dan met je voeding. Heb je hier vragen over, of zou je advies willen? Maak ook dan een afspraak voor voedingsadvies op maat.

In een uur tijd kan je je vragen stellen, gaan we indien nodig wegen en meten, wordt er gekeken naar hoe je op zowel korte als langere termijn resultaat kunt behalen, en of er eventueel een vervolgafspraak nodig is. De kosten voor advies op maat zijn €49,-. Heb je hier interesse in, stuur dan een mail naar karin@tabonon.nl.