Op zaterdag 31 augustus liep Tabonon met zo’n 20 leden mee met de Pride Parada in Zwolle. Gehuld in kleurrijke, feestelijke kleding in combinatie met Tabonon-kickboksbroekjes en trainingsshirts, liepen de leden van Park de Wezenlanden mee naar het Rodetorenplein. Want Tabonon is Vechtsport voor iedereen!

Het hele weekend van 30 augustus t/m 1 september staat Zwolle in het teken van de liefde. Het doel is om meer zichtbaarheid te creëren voor de LHBTI gemeenschap, want alleen door zichtbaarheid kunnen acceptatie en emancipatie bereikt worden. Natuurlijk kon Tabonon in deze Pride Walk niet ontbreken!

Om 13:00 uur verzamelden leden van Tabonon samen met honderden andere lopers van de Pride Walk op het Wezenlandenpark in Zwolle. De stoet vertrok vervolgens dwars door Zwolle richting het Rodetorenplein. De leden droegen een vlag met zich mee waarop het motto van Tabonon staat: ‘Vechtsport voor iedereen’. Dit wordt letterlijk bedoeld. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, waar je vandaan komt of wat je geaardheid is. Bij Tabonon is iedereen welkom en mag je zijn wie je bent.

Lees hier meer over Tabonon.