René: “Het is voor mij een uitdaging om de sporters verder te helpen.”

Mijn naam is René Beijersbergen van Henegouwen geboren op 03 november 1977 te ‘s-Gravenhage (Den Haag). We zijn na mijn geboorte naar Zwolle verhuisd in verband met het werk van mijn vader. Eerst hebben we in de AA-landen gewoond en vervolgens zijn we verhuisd naar Zwolle-Zuid waar ik ben opgegroeid. Inmiddels ben ik getrouwd en woon ik samen met mijn vrouw Manon en m’n 2 zoons Demian van 7 jaar en Tristan 9 jaar. Mijn hobby’s zijn duiken en vissen en ik werk als rayonmanager.

Vanaf mijn 18e jaar ben ik gaan kickboksen, dat vond ik echt super! In de loop van de jaren heb ik een aantal partijen gevochten en met die ervaring ben ik uiteindelijk bij Tabonon binnen gelopen. In eerste instantie was dat om zelf lekker te kunnen trainen, maar al gauw was ik drukker met het verder helpen van andere sporters.

Mijn rol bij Tabonon :
Door mijn enthousiasme en passie voor de sport vind ik het fantastisch om sporters verder te helpen. Het maakt mij niet uit of je voor de eerste keer komt trainen of dat je al klaar bent voor een wedstrijd. Ik help bij alles; van het geven van een introductie les tot het ondersteunen bij de training van wedstrijdvechters, tot het coachen in de hoek.

Met behulp van de ervaring die ik in deze sport heb opgedaan kan ik anderen helpen om beter te worden. Als mensen enthousiast worden van hetgeen dat ze geleerd hebben maakt me dat echt vrolijk en enthousiast.

Mijn enthousiasme heeft natuurlijk ook te maken met de sfeer binnen Tabonon waar iedereen aan meewerkt. Zo’n entourage binnen een sportschool is uniek. Dat is wat ik fantastisch vind aan deze sportschool. Iedereen is welkom en wordt warm ontvangen.

Het is voor mij een uitdaging om de sporters verder te helpen, daar haal ik mijn voldoening uit.

Osu