• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Werken bij Tabonon

Lijkt het jou leuk om bij Tabonon te werken? Je vindt hieronder een overzicht van de openstaande vacatures bij onze locaties in Zwolle en in Raalte:

 • Financieel medewerker in Zwolle
 • Kickbokstrainer in Zwolle en/of Raalte
 • Boksleraar in Zwolle en/of Raalte
 • Assistent bij kickboks workshops
 • Stagiaire bij Tabonon in Zwolle
 • Gastheren en gastvrouwen in Zwolle en Raalte

Financieel medewerker in Zwolle

In ons groeiende bedrijf vinden er steeds meer werkzaamheden buiten de mat en achter de schermen plaats. Voor die werkzaamheden zijn we op zoek naar een kritische financieel medewerker met een verscheidenheid aan kwaliteiten. Het gaat hierbij onder andere om het managen van alle financiële administratie (crediteuren en debiteuren), controleren van medewerkers, roosters, salarissen uitbetalen, ledenadministratie en het organiseren van de in- en verkoop van vechtsportmaterialen. Hou jij van analyseren, met cijfers werken en structureren, werk je graag met en ben je altijd bezig om verbeteringen te zoeken? Dan ben jij misschien wel de topper die wij zoeken!

Lees de volledige vacature hier.

Operationeel Manager in Zwolle

Management binnen de sport. Dat is jouw droom. Jij bent een generalist als het gaat om de bedrijfsvoering binnen een organisatie. Jij ziet hierin kansen om Tabonon als organisatie te laten groeien. Deze kansen pak je op en zet deze efficiënt om in resultaten.

Jij wilt bijdragen aan een betere toekomst. Dat betekent dat jij als operationeel manager als eerste denkt aan de betekenis voor onze maatschappij en ook zakelijk kunt zijn wanneer nodig. Jij bent een verbinder en netwerker. Hierdoor kun jij mensen binnen en buiten Tabonon verbinden aan het grotere doel. Jij kijkt vooruit, maakt plannen en weet strategie te vertalen naar concrete acties. Deze acties ga jij samen met jouw team uitvoeren.

Houd je van leiding geven, aan nieuwe projecten werken en zorgen dat je operationeel innovatief blijft. Ben je ondernemend, maar wil je geen eigen onderneming dan zoeken we jou!

Lees de volledige vacature hier.

Kickbokstrainer in Zwolle en/of Raalte

OSU! Kickboksen (boksen) en de vechtsport is voor jou zoveel meer dan een sport. Als trainer motiveer jij mensen om het beste uit zichzelf te halen. Lesgeefervaring is niet verplicht, solide technische basis en een enorme dosis enthousiasme wel. De rest leer je bij ons. Gaaf toch?

Jij bent betrokken. Daarom zoek jij een team dat voelt als een tweede familie. Vechtsport is zoveel meer dan de techniek. Het verbindt en vergroot zelfvertrouwen, kracht en weerbaarheid. Jij weet dit krachtig over te brengen.

Binnen Tabonon hebben we verschillende manieren om te starten. Van ontdekken of het iets voor je is tot een serieuze Leraar Martial Arts opleiding.

 • Heb jij ervaring binnen de vechtsport of kun je al lesgeven, dan kun je na een proefles met korte inwerkperiode zelf lessen geven.
 • Nog geen ervaring? Dan hebben wij een interne opleiding die je kunt volgen. Samen kijken we wat bij jou past.

Lees de volledige vacature hier.

Boksleraar in Zwolle en/of Raalte

Zie jij het zitten om jouw bokservaring over te brengen op andere fanatieke leden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bokstrainer voor een aantal uur per week. Ben jij geïnteresseerd? Mail ons: info@tabonon.nl!

Psychomotorisch therapeut

Dit is echt een verschil maken! Niet met moeilijke documentatie en eindeloos overleg, maar door actief te helpen.

“Mijn werk is het mooist, wanneer ik de cliënt een nieuw perspectief kan bieden. Zo heb ik een gedetineerde geholpen zijn schaamte en schuldgevoel los te laten en weer met plezier naar de wereld te kijken. Nu heeft hij een baan en eigen huis.”

Dat is de kracht van PMT binnen Tabonon. Jij weet of wilt begrijpen wat (kick)boksen daarin kan betekenen. Dan zoeken wij jou!

Lees hier de hele vacature. 

Vrijwillige functies

Assistent bij kickboks workshops

Train jij graag bij Tabonon en lijkt het jou te gek om mensen te begeleiden tijdens de workshops? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die hun kennis willen overbrengen. Neem voor meer informatie contact op met info@tabonon.nl

Stagiaire bij Tabonon in Zwolle

Tabonon is een erkend leerbedrijf en staat altijd open voor stagiaires die op zoek zijn naar een leuke stageplaats. Wij geven studenten de kans om tijdens een stage alles te leren over het werken in de sportwereld. Van het werken in een sportschool, alles rondom de communicatie tot het begeleiden van mensen. Volg jij een hbo- of mbo-opleiding en wil jij bijvoorbeeld sportleraar worden? Of zit jij het liefst de hele dag op social media? Zie jij een leerzame stage wel zitten? Stuur dan een mail naar info@tabonon.nl. ⁠

Gastheren en gastvrouwen in Zwolle en Raalte

Wij zoeken nog enthousiaste gastheren/gastvrouwen! Nu wij weer binnen mogen trainen mogen onze warme gastheren en vrouwen ook weer in actie komen. Zij zorgen ervoor dat iedereen zich welkom en veilig voelt. Heb jij zin om ons gezellige team te versterken? Laat het ons weten! Mail naar info@tabonon.nl

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.