• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Werken bij Tabonon

Lijkt het jou leuk om bij Tabonon te werken? Je vindt hieronder een overzicht van de openstaande vacatures bij onze locaties in Zwolle en in Raalte:

Content Marketeer in Zwolle

Lijkt het jou leuk om ons communicatieteam te versterken? Wij zijn met spoed op zoek naar een content marketeer!
Als content marketeer heb jij de volgende taken:
– Het schrijven en versturen van persberichten
– Het maken en versturen van de maandelijkse nieuwsbrief, de Nieuwskick
– Het up to date houden van onze website
– Het interviewen van leden, trainers, gastvrouwen/heren en andere gasten van Tabonon om te gekke blogs te schrijven voor onze website  LINK
Ben jij een verhalenverteller, een netwerker, iemand die helemaal thuis is in communicatie en PR? En heb je ervaring met bovenstaande taken? Mail dan je cv en sollicitatiebrief naar hanieh@tabonon.nl 
Onze voorkeur gaat uit naar een medewerker die ook bij Tabonon traint, maar dit is geen vereiste. 
Tegenover deze functie staat een vrijwilligersvergoeding

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Assistent bij kickboksworkshops

Heb jij je kickboksvaardigheden zo onder controle dat je ze graag wil overbrengen op anderen? Wij zoeken iemand die wil assisteren bij het geven van workshops. Neem voor meer informatie contact op via info@tabonon.nl

Stagiaire bij Tabonon in Zwolle

Wij zoeken toppers van stagiaires! Op zoek naar een sportieve stageplek voor zo’n 10 a 12 maanden? Dan hebben we een match.

Wij stellen ons open voor stagiaires van diverse opleidingen en voor diverse uren per week. Zie jij mogelijkheden? Meld je dan bij ons. Mail je cv en sollicitatiebrief naar hanieh@tabonon.nl.

Boksleraar in Zwolle en Raalte

Binnen Tabonon zijn wij op zoek naar een ervaren boksleraar voor 3 uur in de week. Voor groepslessen en privé lessen in Zwolle, maar ook voor de lessen in Raalte.

Jij hebt:

 • ervaring met boksen
 • ervaring met lesgeven
 • een flexibele mindset
 • passie voor de sport

Wij bieden:

 • twee locatie waar je les kunt geven
 • opleidingen
 • begeleiding in didactiek, methodiek, pedagogiek en psychologie
 • een leuke werkomgeving binnen een professioneel team

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je cv en sollicitatiebrief naar hanieh@tabonon.nl.

Gastheren en Gastvrouwen in Zwolle en Raalte

Onze gastheren en gastvrouwen zijn hét gezicht als onze leden bij onze locaties binnenlopen. Ze verwelkomen (nieuwe) leden en maken hen wegwijs, beantwoorden vragen, regelen het leenmateriaal, zorgen voor een heerlijk bakje koffie of kopje thee en nog veel meer.

Maak jij het altijd iedereen naar zijn/haar zin en lijkt het je leuk om dat ook bij Tabonon te doen? Neem  dan contact met ons op via info@tabonon.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacatures is niet gewenst.