• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickbokstraining voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hierbij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Trainers

Bij Tabonon hebben we verschillende trainers, die allen op hun eigen manier de training verzorgen. Hierdoor leren we onze leden niet een enkele stijl aan, maar geven we de mogelijkheid om uit de verschillende stijlen de stukjes te pakken die het beste bij hen passen. Alle trainers zijn volledig gecertificeerd en de meeste trainers hebben zelf ook wedstrijden gevochten.

Daphne Van Vilsteren

Personal trainer, kickbokstrainer, manager locatie Raalte
Tabonon straalt kernwaarden uit waarvoor ik ook sta in mijn leven. Met mijn kennis van coaching en hulpverlening kan ik hier een bijdrage aan leveren met het geven van kickboks- en bootcamp trainingen. Naast mijn werk bij Tabonon ben ik werkzaam als LBV deskundige.

Maak verder kennis met Daphne op onze blog.

Anneloes Broek

Kickbokstrainer, manager locatie West
Ik heb verschillende taken bij Tabonon: ik ben invalkracht, ik heb een adviserende rol, ik begeleid en geef trainingsdagen voor medewerkers en ik ben manager locatie West. Ik doe dit alles omdat ik denk dat wanneer er gelukkige werknemers werken binnen Tabonon, de leden dit ook zijn. Het behouden van de kernwaarden, missie en visie vind ik belangrijk, net zoals het contact en “oog” voor de werknemers binnen Tabonon. Naast mijn werk bij Tabonon ben ik werkzaam als docent omgangskunde bij het Deltion College.

Ben je benieuwd wat Anneloes drijft? Lees hier de blog over haar.

Dennis Vlaskamp

MMA-trainer
Ik ben hoofdtrainer MMA bij Tabonon. Tabonon heeft mij geholpen te groeien als trainer en samen met de andere trainers hebben wij op onze beurt de MMA groep vanaf het begin mee laten groeien tot het aanzienlijke niveau dat er nu in de groep aanwezig is. Naast mijn werk bij Tabonon werk ik als account manager in de ICT.

Lees meer over Dennis op onze blog.

Hanieh Kamran

Personal trainer, kickbokstrainer gevorderden, eigenaresse
Ik wil graag het beste in mensen naar boven halen. Of dat nou een medewerker, wedstrijdvechter of iemand is die ik coach. Wie ben jij en wat maakt jou uniek? Zowel in je lijf als in je mind/geest. Tabonon biedt verschillende lessen aan om dit voor iedereen op zijn/haar niveau te kunnen bereiken. Het beste zijn wie jij bent. Dat is mijn passie. Ik ben eigenaresse van Tabonon.

Je leest het verhaal over Hanieh en Tabonon hier!

Wim Van Der Vinne

Personal trainer, krachttrainer, kickbokstrainer gevorderden
Bij Tabonon is de sfeer altijd goed, iedereen is er sociaal en vriendelijk naar elkaar, één grote familie als het ware. Ik werk voor Tabonon omdat ik graag mijn steentje wil bijdragen om mensen zich op hun gemak te laten voelen bij Tabonon. Overdag ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij de Isala klinieken.

Maroushka Jibodh

Kickbokstrainer
Ik train al bijna 9 jaar bij Tabonon en ik vind het er ontzettend leuk en gezellig. Onlangs ben ik vanwege de grote animo voor een damesuur de trainer gaan ondersteunen en training gaan geven tijdens het damesuur kickboksen. Dit bevalt me ontzettend goed, de sfeer is er bijzonder prettig. Naast mijn werk bij Tabonon ben ik werkzaam als administratief medewerker.

Lees hier meer over Maroushka.

Reinier Stamhuis

MMA-trainer
Ik ben MMA trainer bij Tabonon. Ik ben er terecht gekomen omdat ik destijds een fysieke uitdaging zocht. Inmiddels geef ik training, vecht ik wedstrijden voor Tabonon en begeleid ik wedstrijdvechters. De sfeer en omgangsvormen binnen Tabonon hebben ervoor gezorgd dat ik mij er helemaal thuis voel en ik ben er trots op dat ik bij het Tabonon team zit!

Maak op onze blog kennis met Reinier.

Marjolein Kloeze

Kickbokstrainer
Tabonon draagt een toegankelijke sfeer waar ik met veel plezier deel vanuit maak. Kickboksen maakt fysiek en mentaal sterker, ik zet me graag in om anderen dit te laten ervaren en net zo enthousiast te worden voor deze sport als dat ik ben!

Marjolein vertelt meer over zichzelf op onze blog.

Larissa Fink

Yoga-instructrice
Ik heb verschillende yoga-opleidingen voor kinderen en volwassenen gevolgd en werk het meest vanuit de traditionele visie van Hatha Yoga. Ik ben yogadocent bij Tabonon geworden omdat de kernwaarden naadloos aansluiten bij de visie die ik hanteer voor mijn dans- en yogalessen. Naast het werk bij Tabonon geef ik les in mijn eigen dans- en yogaschool.

Larissa vertelt haar verhaal op onze blog. Je leest het hier.

Carolien Broers

Kickbokstrainer
Ik geef kickbokstraining bij Tabonon West. Met elkaar plezier maken, leren kickboksen en moe maar voldaan de mat af stappen zijn daarbij mijn uitgangspunten.

Lees ook Caroliens verhaal op onze blog.

Tim Van Vilsteren

Personal Trainer, kickbokstrainer
Ik geef privélessen en kickbokstraining bij Tabonon omdat ik het leuk vind om mensen beter te maken en hen daarbij te helpen. Daarnaast is de sfeer bij Tabonon bijzonder goed, wat het ook nog eens tot een hele fijne werkplek maakt.

Lees hier meer over Tim.

Ruben Drost

BJJ-trainer
Inmiddels train ik al wat jaren bij Tabonon en vind ik het mooi om alles wat ik heb geleerd nu ook over te kunnen brengen op anderen tijdens de les Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ). Ik ben bij Tabonon begonnen met MMA en heb daarin op een gegeven moment de focus verlegd naar grappling en BJJ. Het is een veelzijdige sport en je raakt nooit uitgeleerd. Om mezelf te blijven ontwikkelen in het BJJ train ik regelmatig in Deventer en in Oss bij de Jiu Jitsu Factory.

In mijn dagelijkse leven ben ik buurtwerker en jongerenwerker bij een welzijnsorganisatie.
Lees meer over Ruben in deze blog.

Achter de schermen

Naast de trainers zijn er ook nog veel andere mensen bezig om alles bij Tabonon op rolletjes te laten lopen

Maura Van Den Bossche

Financieel beleid, workshops
Tabonon is een groeiende organisatie met vele diverse financiële vraagstukken, dat maakt het interessant en uitdagend om daarover mee te mogen denken. Naast mijn werk bij Tabonon ben ik werkzaam als directeur VHM | ABC Accountants en belastingadviseurs.

Yvonne Alonzo

Gastvrouw
Ik ben gastvrouw bij Tabonon en vind dat super leuk en vooral erg gezellig om te doen. Er hangt een ontzettend goede sfeer bij Tabonon en het werk is zeer gevarieerd. Naast mijn werk bij Tabonon ben ik werkzaam als Frontoffice medewerker bij de overheid.

Mirthe Gringhuis

Gastvrouw
Ik ben gastvrouw bij Tabonon maar ik geef ook workshops. Kortom: een veelzijdige functie!

Martijn Wittendorp

Klusjesman
Het is een gezellige sportschool, wat mij een familiegevoel geeft. Waar ik graag wil zijn. Ik ben een technische jongen die van klussen houdt. Ik vind het leuk om dingen op te lossen en zo doe je ook iets terug voor de sportschool. Naast mijn werk voor Tabonon werk ik als ingenieur.

Werken bij Tabonon

We zijjn altijd op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken!

Wil je graag je steentje bijdragen of bij Tabonon komen werken? Wil je gastvrouw worden of trainer? We zijn altijd op zoek naar mensen die iets voor ons willen doen! Geïnteresseerd? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Na ontvangst nemen we contact met je op en plannen we snel een afspraak om te kijken wat jij voor ons zou kunnen betekenen.

Ja, ik wil bij Tabonon werken!