Even voorstellen: Onze nieuwe PR medewerker

Hi, wellicht kennen wij elkaar (nog) niet. Ik ben Inge, 26 jaar en woonachtig in het pittoreske Assendorp met mijn kersverse man. Na mijn uitwisselingsjaar in Zwitersland besloot ik journalistiek te gaan studeren in Zwolle. Zo kwam ik van Deventer in Zwolle terecht, waar ik wat mij betreft nooit meer weg ga.

Een paar jaar geleden studeerde ik af en rolde ik toevallig de groothandel HANOS binnen op de marketingafdeling, waar ik nog steeds met veel plezier werk. Zo mag ik bijvoorbeeld de beste chefs van Nederland en Europa interviewen, niet slecht! Naast mijn werk is de belangrijkste bezigheid in mijn leven sinds het voorjaar van 2016 kickboksen. Het was een soort ‘jeugdding’ dat weer op mijn pad kwam. Toen ik 15 was en voor de middelbare school 3 dagen een keuzesport moest uitproberen, kwam ik bij een kickboksschool in Deventer terecht. Daar volgde ik 3 lessen, waarna ik zo enthousiast was dat de trainer voorstelde om te blijven trainen. Helaas vonden mijn ouders dit geen goed idee en heb ik jarenlang heel veel andere sporten gedaan: van tennis, kanoën en skateboarden tot bootcamps en paardrijden.

Nog steeds ben ik ongelofelijk blij dat ik vorig jaar éindelijk besloot om toch nog een keer een proeflesje kickboksen te doen. Ik ben hooked! Het liefst zou ik elke dag trainen, het is zo ongeveer het leukste wat ik ooit heb gedaan. Maar dat niet alleen, Tabonon is een soort tweede thuis geworden. Ik herinner me dat ik het volgen van een proefles best ‘spannend’ vond; er zit toch een beetje een cliché op de sport. Maar bij binnenkomst stelde iedereen zich gelijk voor en werd ik met zulke open armen ontvangen, dat alles gelijk goed voelde. Bij Tabonon kun je jezelf zijn, wie je ook bent.

Toen Hanieh dan ook een bericht postte dat zij op zoek was naar een nieuwe PR-medewerker, ging er gelijk een lampje bij me branden. Een mooie mogelijkheid om meer bij de sportschool betrokken te zijn en wat mij betreft een leuke bezigheid naast mijn 36-urige werkweek. Vanaf nu zal ik dan ook het stokje van Ellen overnemen en behoor ik ‘officieel’ tot het Tabonon-team, ik heb er zin in!

 

P.S.: Zou jij ook wel iets willen betekenen voor onze sportschool? Tabonon is altijd op zoek naar enthousiastelingen. Dus zie jij jezelf wel als gastheer, gastvrouw, trainer of schoonmaker? Of zou je willen helpen bij workshops of evenementen? Of is er iets anders wat jij wel voor Tabonon zou willen doen? Laat het ons dan weten! Het is het makkelijkste om Hanieh even aan te spreken op de sportschool, of om te mailen naar hanieh@tabonon.nl