• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Yoga (Hatha)

Stress verminderen en leren ontspannen

Yoga helpt je om te ontspannen en om stress te verminderen, zodat jij je beter voelt in je lijf. Tijdens de les doe je rek-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Wij geven je les in de meest bekende vorm, namelijk Hatha Yoga. Een no-nonsense type Yoga. Je krijgt les van een gediplomeerde Yogatrainer.

De les

Tijdens de yogales ben je vooral bezig met je coördinatie en ademhaling. Veel mensen ademen op een verkeerde manier en dat kost veel energie. Coördinatie is overkoepelend voor alle ‘grond motorische eigenschappen’, zoals lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht.

Voor wie

Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen aan de Yogales. Je hoeft niet één van onze vechtsporten te beoefenen om mee te doen. Ook wanneer je alleen Yogales in Zwolle wilt volgen, ben je van harte welkom.

Gecertificeerde trainers

De Yogalessen worden gegeven door Gerben Limburg. Hij heeft er verschillende opleidingen voor gevolgd.
Lees het verhaal van Larissa en laat je inspireren.

Gratis proefles

Wil je een keer meedoen met een Yogales? Kom langs voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om écht te ontspannen. Ben je al overtuigd om lid te worden? Meld je dan aan en word lid.